نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش جمعه شب ایرنا ، این دیدار در شهر دونتسك كشور اوكراین و از گروه چهارم در جریان بود كه به دلیل بارندگی شدید ، از دقیقه چهارم بدستور داور موقتا تعطیل شد و بازیكنان دوتیم به رختكن رفتند .

اما پس از قطع باران ، دیدار فرانسه و اوكراین باسوت داور هلندی از سرگرفته شد.

1592



:: برچسب‌ها: باغ , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز جمعه خبرنگار فرهنگی ایرنا، پروانه نمایش این اثر سینمایی را پیشتر اداره كل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه ای صادر كرد.

فیلم كلاه قرمزی و بچه ننه برای نمایش در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر آماده نشد.

این اثر سینمایی به تهیه‌كنندگی حمیدمدرسی داستان شیطنت‌های پسر عمه‌زاست كه كلاه قرمزی و آقای مجری را به دردسر می‌اندازد و ماجرای جدیدی پیش می‌آید كه منجر به ورود مهمان ناخوانده‌ای می‌شود.

حمید جبلی،‌ ایرج طهماسب،‌ خسرو احمدی، مهدی باطبی،‌ عیسی یوسفی‌پور، بهادر مالكی،‌ بنفشه صمدی و پوپك مظفری بازیگران اصلی این فیلم هستند.

ایرج طهماسب پیش از این فیلم كلاه قرمزی و پسرخاله و كلاه قرمزی و سرو ناز را كارگردانی كرده است.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack
محمدرضا مهدوی کنی

آقای مهدوی کنی گفته که نظارت مجلس خبرگان به این معنی است که از رهبری در مقابل همجمه ها حراست کند

محمدرضا مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان نظارت این مجلس بر رهبر را حراستی خوانده و گفته که معنی آن این است که "نگذاریم کارهای خلاف در مملکت واقع شود یا حملاتی واقع شود یا ایشان مورد هجمه قرار بگیرد، خود ما باید سینه‌ها را سپر کنیم و حفظ کنیم که (رهبر) تنها به میدان نیاید و صحبت کند."

به گزارش وبسایت خبر آنلاین، آقای مهدوی کنی وظایف خبرگان را تشخیص رهبر و نظارت بر کار رهبر دانسته و گفته که این نظارت "نظارت حراستی" است یعنی "مراقبتی که منشاء حفظ رهبری باشد."

آقای مهدوی کنی در جمع اعضای حزب موتلفه تاکید کرده که در مجلس خبرگان خطاب به نمایندگان این مجلس گفته که "شما باید از جایگاه رهبری حراست کنید."

برخی از منتقدان حکومت می گویند که براساس قانون اساسی جمهوری اسلامی، یکی از وظایف مجلس خبرگان رهبری نظارت بر کار رهبر جمهوری اسلامی و در صورت لزوم، انتقاد، استیضاح و حتی برکناری اوست در حالیکه در حال حاضر، اعضای این مجلس، با اندک استثنائاتی، وظیفه خود را حمایت بی چون و چرا از رهبری می دانند.

نامزدهای عضویت در مجلس خبرگان رهبری نیز باید به تایید شورای نگهبان برسند که اعضای متنفذ آن را رهبر جمهوری اسلامی منصوب می کند.

رئیس مجلس خبرگان برای توضیح منظورش، نظارت استطلاعی و استصوابی را نیز شرح داده و گفته که وظیفه خبرگان این نوع نظارت ها بر رهبر نیست.

به گفته آقای مهدوی کنی، "اگر نظارت استصوابی باشد، معنایش این است که رهبر هر کاری که می‌خواهد بکند باید بیاید از ما اجازه بگیرد. اول باید بیاید بگوید، آقایان خبرگان، اجازه می‌دهید من این کار را بکنم؟ این سخنرانی را بکنم؟ هر روز باید بیاید و اجازه بگیرد. یعنی واقعاً رهبر یک کشور باید دائم اجازه بگیرد؟ مسلماً این طور نیست. یک مسئله هم استطلاعی است، یعنی ما برویم دنبال کار ایشان و تمام کارهای ایشان را زیر و رو کنیم که شما چه کار می‌کنید و چه کار نمی‌کنید؟ و کارهای شما چیست؟ به نظر من هر دوی اینها به این معنا درست نیست."

با این توضیحات رئیس مجلس خبرگان تاکید کرده که "ممکن است عده‌ای کارهای خلاف کنند و به رهبری صدمه بزند. باید جلوی اینها را بگیریم تا رهبری حفظ شود. بنابراین ما باید از جایگاه رهبری حراست کنیم."

مخالفت رهبر ایران با نحوه نظارت خبرگان

اواخر سال گذشته عباس نبوی روحانی نزدیک به محمدتقی مصباح یزدی، عضو بانفوذ مجلس خبرگان رهبری در ایران گفته بود که آیت الله خامنه ای به طور "مکتوب" به اعضای این مجلس اعلام کرده است که اجازه دخالت آنان در مورد جزئیات عملکرد خود را نمی دهد.

آقای نبوی به نقل از آیت الله خامنه ای گفته بود: "اگر بر شرایط (رهبری) خدشه‌ای وارد شد، بیایید مشخص کنید و معلوم شود آنهایی که مدعی هستند راه انحراف می‌روند یا اینکه به شرایط رهبری خدشه‌ای وارد شده است."

"نظر عده زیادى از اعضاى خبرگان بر این بود که باید هیأت تحقیق در نهادهاى زیر نظر مقام معظم رهبرى تحقیق و بررسى کند که آیا درست اداره مى شوند یا نه؟... نظر اکثریت بر این بود. تا این که موضوع را با مقام معظم رهبرى در میان گذاشتیم. چندین جلسه صحبت شد، ایشان با این نظر موافق نبودند" "

احمد جنتی، به نقل از شماره پاییز ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی

وی در ادامه نقل قول خود از نامه آیت‌الله خامنه ای خطاب به مجلس خبرگان گفته بود که: "اگر (شرایط رهبری) باقی هست آن وقت در مورد خرده‌ریز‌ها نمی‌پذیرم که شما وارد جزئیات شوید... اینکه بگویید شرایط هست و کاملا وجود دارد، اما ما می‌خواهیم درباره این موارد که مثلا چرا این آقا را به فلان سمت برگزیدید و چرا به فلانی اجازه داده‌اید (بررسی کنیم)، نمی‌شود."

شماره تابستان ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، در همین زمینه از اکبر هاشمی رفسنجانی نقل کرده است: "مجلس خبرگان فرضش بر این بود که هر چیزى که به رهبرى مربوط مى شود را پیگیرى کند، مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام، صدا و سیما، نیروهاى مسلح و هر چه که تحت امر رهبرى است . اینها به مجلس خبرگان فراخوانده شوند و گزارش کارهاى خودشان را به خبرگان بدهند و خبرگان هم سؤال کنند و آنها هم توضیح بدهند و احیاناً اگر اشکال و ایرادى هم بود، در همان جلسه مطرح شود تا همه در جریان قرار بگیرند، این به صورت قانون در آمد."

در ادامه این نقل قول آمده است: "اما وقتى بعضى از این نهادها دعوت شدند که در جلسه خبرگان حضور پیدا کنند تا گزارش عملکردهاى خودشان را بدهند، دفتر رهبرى مانع حضور آنها در خبرگان شد و اظهار داشتند که رهبرى نظرشان این است که این موضوع جزء وظایف خبرگان نیست."

به نوشته شماره پاییز ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نیز در زمینه مخالفت رهبر با نظارت بر زیر مجموعه های خود گفته است: "نظر عده زیادى از اعضاى خبرگان بر این بود که باید هیأت تحقیق در نهادهاى زیر نظر مقام معظم رهبرى تحقیق و بررسى کند که آیا درست اداره مى شوند یا نه؟... نظر اکثریت بر این بود. تا این که موضوع را با مقام معظم رهبرى در میان گذاشتیم. چندین جلسه صحبت شد، ایشان با این نظر موافق نبودند."

آقای جنتی ادامه داده است: "در مورد نیروهاى مسلح فرمودند: اصلاً حرفش را نزنید، براى این که در نیروهاى مسلّح امکان این که کسى تحقیق و سؤال کند، نیست. نیروهاى مسلّح جاى این حرف ها نیست. مگرمى شود کسى در میان نیروهاى مسلح وارد شود و راجع به مسائلى ایجاد شبهه کند؟ در این صورت فرمانده نمى تواند کار کند. به هر حال طى دو ـ سه جلسه اى که با ایشان داشتیم و بحث هاى زیادى شد، با این موضوع مخالفت کردند."

مجلس خبرگان، طبق اصل ۱۰۷ قانون اساسی ایران، وظیفه "تعیین رهبر" جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و طبق اصل ۱۱۱ می تواند در صورت عدم انجام "وظایف قانونی" رهبر ایران یا پی بردن به فقدان شرایط رهبری در وی، او را از سمت خود برکنار کند.

شرایط رهبری در ایران، طبق اصل ۱۰۹ شامل "صلاحیت علمی" (فقهی)، "عدالت و تقوای لازم" و "بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی" می شود.



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

قندهار یکی از ناآرام‌ترین ولایتهای افغانستان است

مقامهای محلی در جنوب افغانستان گفته‌اند که در پی انفجاری در قندهار یک غیرنظامی کشته و دست کم ده غیرنظامی دیگر زخمی شده‌اند.

جاوید فیصل، سخنگوی والی قندهار گفته که این انفجار روز جمعه، ۲۶ جوزا/خرداد در بازار ولسوالی "معروف" ولایت قندهار روی داده است.

به گفته او، این حادثه ناشی از انفجار مواد منفجره جاسازی شده در یک موتورسیکلیت بوده که از دور کنترل می‌شده است.

سخنگوی والی قندهار گفته که فرد کشته شده در این انفجار یک مرد ریش سفید بوده و بیشتر زخمیان این حادثه کودک هستند.

هنوز مسئولیت این حادثه را هیچ فرد یا گروهی به دوش نگرفته اما، مقامهای محلی معمولا گروه طالبان را مسئول چنین حوادث می‌دانند.

گروه طالبان تا حال در این مورد اظهار نظری نکرده است.

قندهار یکی از ناآرام‌ترین ولایتهای افغانستان است.

این حادثه یک روز پس از برگزاری نشست "قلب آسیا" با شرکت مقامهای نزدیک به ۳۰ کشور در کابل روی داده است.

در این نشست از تلاشها برای گفتگو با شورشیان در افغانستان حمایت شد.



:: برچسب‌ها: هنر , سیاه و سفید , فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا، وزارت نفت و گاز طبیعی هند روز جمعه با انتشار بیانیه ای در خصوص این دیدار آورده است: وزیران نفت دو كشور ایران و هند در حاشیه پنجمین سمینار بین المللی اوپك در وین موضوع توسعه فاز 12 حوزه پارس جنوبی را توسط یك كنسرسیوم زیر نظر شاخه خارجی شركت نفت و گاز طبیعی هند (OVL) مطرح ساخته وخواستار زمان بیشتری برای تعیین شرایط همكاری بین شركت OVL و شركت نفت دریایی ایران شدند.

دراین بیانیه آمده است وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران دراین دیدار گفت كه به شركت نفت دریایی ایران توصیه خواهد شد كه همه موضوعات معلق را هر چه زودتر حل و فصل كند.

وزیر نفت و گاز طبیعی هند همچنین با همتایان خود از عربستان، الجزایر و قطر به منظور تقویت هر چه بیشتر همكاری هند با این كشورها در زمینه های نفت و گاز دیدار و گفت وگو كرد.

براساس این بیانیه، این گفت وگوها بر روی روش های ممكن برای واردات نفت و گاز بیشتر از این كشورها و ترویج سرمایه گذاری در طرح های نفت و گاز متمركز شد.

آساق ** 2164 ** 589**1369



:: برچسب‌ها: واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack
محمد مرسی

مرسی رای دادگاه قانون اساسی را پذیرفته اما در مورد "غیرمنصفانه بودن" انتخابات هشدار داده است

نامزد گروه اخوان المسلمین رای دادگاه قانون اساسی برای انحلال پارلمان و تایید صلاحیت رقیب انتخاباتی خود را پذیرفته است.

روز جمعه، ٢٦ خرداد (١٥ ژوئن)، محمد مرسی، نامزد حزب آزادی و عدالت، وابسته به گروه اسلامگرای اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری، گفت که رای دادگاه قانون اساسی در انحلال پارلمان و تایید رقیب انتخاباتی خود را می پذیرد اما هشدار داد که اگر انتخابات ریاست جمهوری به شکلی منصفانه برگزار نشود، در مصر "انقلاب دوم روی خواهد داد."

قرار است مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر در روزهای شنبه و یکشنیه برگزار شود و آقای مرسی و احمد شفیق، نخست وزیر سابق مصر، که در مرحله اول انتخابات بیشترین شمار آرا را به دست آوردند، تنها نامزدهای این مرحله هستند.

اظهارات آقای مرسی یک روز پس از آن انتشار می یابد که دادگاه قانون اساسی مصر انتخابات پارلمانی را که در ماه ژانویه برگزار شد، غیرقانونی و پارلمان را منحل اعلام کرد و همزمان، صلاحیت آقای شفیق را مورد تایید قرار داد.

احمد شفیق می تواند در انتخابات مصر شرکت کند

در مصر، دو روز مانده به مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

از احمد شفیق، که هفتاد و یک سال دارد، به عنوان نماینده گروه های سکولار در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری نام برده می شود.

آقای شفیق از فرماندهان عالیرتبه نیروی هوایی مصر و از افسرانی بوده است که در جنگ اکتبر سال ١٩٧٣ علیه اسرائیل شرکت داشتند و در دهه ١٩٩٠، برای مدتی در کابینه حسنی مبارک، رئیس جمهوری برکنار شده، سمت وزارت هوانوردی را برعهده داشت.

وی در جریان حرکت اعتراضی علیه حکومت حسنی مبارک، در اواخر ماه ژانویه سال گذشته و کمتر از دو هفته قبل از کناره گیری حسنی مبارک به سمت نخست وزیر منصوب شد و این سمت را تا اوایل ماه مارس، حدود یک ماه برعهده داشت.

برنامه انتخاباتی احمد شفیق بر تحکیم امنیت، استقرار نظم و قانون، حمایت از حقوق تمامی مردم مصر از جمله اقلیت های دینی و خودداری از بهره برداری از دین برای پیشبرد اهداف سیاسی متکی است و از این جهت، با ناکامی سایر نامزدهای انتخاباتی، از وی به عنوان نامزد سکولار مرحله دوم انتخابات نام برده می شود

احمد شفیق

دادگاه قانون اساسی حق شفیق برای رقابت انتخاباتی را تایید کرده است

نمایندگان نخستین پارلمان مصر بعد از سقوط حسنی مبارک با تصویب "قانون محرومیت سیاسی"، تمامی مقامات ارشد حکومت آقای مبارک از جمله احمد شفیق را از حق رقابت در انتخابات ریاست جمهوری محروم کردند اما کمیته ناظر بر انتخابات ریاست جمهوری با قبول شکایت آقای شفیق، اجازه شرکت در انتخابات را به او داد.

پس از اعلام رای کمیته انتخابات ریاست جمهوری، گروهی از مخالفان آقای شفیق علیه این تصمیم به دادگاه قانون اساسی شکایت کردند اما روز گذشته، دادگاه این شکایت را مردود دانست و نظر کمیته را تایید کرد.

با انتشار تصمیم دادگاه قانون اساسی در تایید نامزدی احمد شفیق و همزمان، غیرقانونی دانستن انتخابات پارلمانی، طرفداران گروه های اسلامگرا، دست به تظاهرات زدند و این تصمیم را نشانه "بازگشت رژیم سابق" دانستند.

همچنین، شماری از فعالان گروه های سیاسی غیر مذهبی، از جمله چپگرایان، رای دادگاه قانون اساسی را تلاشی برای نادیده گرفتن اراده مردم و دستاوردهای انقلاب ضد دیکتاتوری توصیف کردند و از آن با عنوان "کودتا" نام بردند.

رای دادگاه قانون اساسی و آثار سیاسی

پارلمان مصر

نحوه برگزاری انتخابات پارلمانی مصر از نظر دادگاه قانون اساسی "منصفانه" نبوده است

قضات دادگاه قانون اساسی در رای خود راجع به نامزدی احمد شفیق اعلام کردند که "قانون محرومیت سیاسی" وجاهت قانونی ندارد زیرا مقامات حکومت سابق را بدون اینکه تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و محکوم شده باشند، از یکی از حقوق اساسی شهروندان، یعنی حق مشارکت در امور سیاسی محروم می کند.

در جلسه روز پنجشنبه دادگاه قانون اساسی، نظر قضات در مورد رای یک دادگاه بدوی راجع به انتخابات پارلمانی مصر نیز صادر شد.

دادگاه بدوی پس از رسیدگی به شکایت گروهی از نامزدهای مستقل در انتخابات پارلمانی ماه ژانویه، رای داده بود که نحوه برگزاری انتخابات پارلمانی با قوانین انتخاباتی و اصل "منصفانه بودن انتخابات" مغایرت داشته نتیجه آن قابل قبول نیست.

طبق مقررات انتخاباتی مصر، دو سوم کرسی های مجلس سفلی براساس فهرست حزبی به نامزدهای احزاب تعلق می گیرد و رقابت برای به دست آوردن کرسی ها باقیمانده مختص نامزدهای مستقل و غیرحزبی است.

در رای دادگاه قانون اساسی آمده است که شماری از احزاب، علاوه بر معرفی نامزدهایی برای فهرست حزبی، نامزدهایی را نیز به عنوان کاندیداهای مستقل وارد رقابت های انتخاباتی کردند و امکانات تشکیلاتی خود را در حمایت از آنان به کار گرفتند و به این ترتیب، نامزدهای مستقل از فرصت مساوی و "منصفانه" برای رقابت درانتخابات برخوردار نبودند.

در انتخابات پارلمانی مصر، گروه اسلامگرای اخوان المسلمین، که از امکانات تشکیلاتی موثری برخوردار بود، توانست بیش از ٤٥ درصد کرسی های پارلمان را در اختیار بگیرد در حالیکه گروه های اسلامگرای تندرو تر، از جمله سلفی ها، ٢٥ درصد کرسی ها را به خود اختصاص دادند.

تظاهرات علیه رای دادگاه

تایید نامزدی شفیق و دستور انحلال پارلمان به بروز تظاهرات اعتراضی منجر شد

رای دادگاه قانون اساسی به انحلال پارلمان، اخوان المسلمین را از بخش مهمی از دستاوردهای سیاسی این گروه در دوره پس از حسنی مبارک محروم می کند.

انحلال پارلمان به نوبه خود به بروز مشکلات سیاسی دیگری نیز منجر می شود که مهمترین آنها، تعویق بیشتر در روند تدوین و تصویب پیش نویس قانون اساسی جدیدی است که باید نهادهای سیاسی، حدود اختیارات و روابط آنها با یکدیگر را تعریف و تعیین کند.

پس از اعلام نتیجه انتخابات پارلمانی، مجلس مصر یک هیات تدوین قانون اساسی تشکیل داد که اسلامگرایان بر آن مسلط بودند.

به همین دلیل هم، نمایندگان سکولار که نگران آن بودند که این هیات، با تصویب یک قانون اساسی مبتنی بر شریعت، آزادی های فردی و مدنی را محدود کند و مانع از تحکیم دموکراسی در مصر شود، شرکت در هیات را تحریم کردند و باعث صدور دستور انحلال آن از سوی شورای نظامی حاکم بر مصر شدند.

انتخابات ریاست جمهوری مصر در حالی برگزار می شود که این کشور عملا فاقد قانون اساسی جاری است و در نتیجه، حدود اختیارات رئیس جمهوری مشخص نیست.

برخی از مخالفان شورای عالی نظامی گفته اند که انحلال پارلمان و مبهم بودن اختیارات رئیس جمهوری شرایطی را فراهم کرده است که نظامیان، حتی با تفویض "صوری" قدرت به رئیس جمهوری آینده، همچنان خواهند توانست موقعیت برتر خود در صحنه سیاسی را حفظ کنند.



:: برچسب‌ها: زن , بچه ها , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

"دولت ترکیه به دنبال به انزوا کشاندن گروه پ‌ک‌ک است، ولی همزمان برای برقراری ارتباط بیشتر با کردهای میانه‌رو تلاش می‌کند"

یک دادستان در ترکیه برای مردی که گنگ و ناشنواست و سواد خواندن و نوشتن ندارد، به اتهام ابراز حمایت از یک سازمان تروریستی، درخواست ۲۵ سال زندان کرده است.

یکی از مدارکی که علیه محمت طاهر ایلهان ارائه شده، نصفه لیمویی است که به همراه داشت. گفته شده است که لیمو معمولا برای از بین بردن آثار جانبی گاز اشک‌آور استفاده می‌شود.

به نوشته روزنامه حریت، آقای ایلهان در آوریل سال ۲۰۱۱ میلادی و در جریان تظاهرات طرفداران حزب صلح و دموکراسی ترکیه، زمانی که از محل کارش در بازار سبزی‌فروشان به خانه‌ می‌رفت، بازداشت شد.

او در جلسه دادگاه با زبان اشاره، اتهاماتی را که علیه‌اش مطرح شده‌اند، رد کرد و گفت که در جریان این تظاهرات گرفتار شده است.

پرونده این مرد کرد ۳۷ ساله در شهر آدانا در جنوب شرق ترکیه تشکیل شده و یکی از هزاران پرونده‌ای است که در چارچوب قانون ضدتروریسم ترکیه مورد بررسی قرار می‌گیرند.

بر اساس این قانون، نشان دادن هر علامتی که بیانگر حمایت یک فرد از حزب جدایی‌طلب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) باشد، جرم تلقی می‌شود.

جاناتان هد، خبرنگار بی‌بی‌سی در استانبول می‌گوید که سیستم قضایی ترکیه در صدور احکام سنگین براساس شواهد کم و سردرگم‌کننده سابقه بدی دارد. اما پرونده‌ای که علیه آقای ایلهان تشکیل شده، حتی با معیارهای ترکیه هم غیرعادی است.

یک دادستان که برای پیگرد مظنونان به اقدامات تروریستی منصوب شده است، او را به اقدامات تبلیغی برای گروه پ‌ک‌ک و عضویت در یک سازمان غیرقانونی متهم کرده است.

دادستان برای این مرد درخواست ۲۵ سال زندان کرده است و به گفته خبرنگار بی‌بی‌سی، تجربه نشان داده است که اگر او مجرم شناخته شود، دادگاه تقریبا دوره محکومیت مشابهی را برایش در نظر خواهد گرفت.

به گفته جاناتان هد، خبرنگاران کرد در ترکیه به دلیل نوشته‌هایشان به چندین سال زندان محکوم شده‌اند و یک سردبیر کرد به دلیل آنچه در روزنامه‌اش چاپ شده بود، به ۱۶۰ سال زندان محکوم شده است.

خبرنگار بی‌بی‌سی می‌گوید: "دولت ترکیه به دنبال به انزوا کشاندن گروه پ‌ک‌ک است، ولی همزمان برای برقراری ارتباط بیشتر با کردهای میانه‌رو تلاش می‌کند. از جمله برای جلب رضایت آنها امتیازهایی مانند تدریس زبان کردی در مدارس را در نظر گرفته است، ولی هر از گاه، اقدامات غیرقابل درک سیستم قضایی، زمینه‌ساز تضعیف چنین تلاش‌هایی می‌شود."



:: برچسب‌ها: مرخصی , اروپا , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'محمد آئینه چی' كه سابقه حضور در تیم های فوتبال اكباتان،‌ شاهین، دارایی،‌ پاس و استقلال تهران و شموشك نوشهر را دارد، به دلیل مشكلات مالی، قادر به درمان خود نیست و این در شرایطی است كه فوتبال ایران، محل آمد و شد بازیكنان و مربیان گرانقیمت است و در دنیای توپ گرد، رقم های آنچنانی به راحتی آب خوردن جابجا می شود.

در دنیای پر زرق و برق فوتبال و در پس زد و بندهای آنچنانی باشگاه ها و قراردادهای چند صد میلیون تومانی بازیكنان و مربیان فوتبال كشورمان، 'محمد آئینه چی' فوتبالیست قدیمی كه در میدان قزوین تهران و در كوچه ای باریك به نام 'موسیوند' زندگی می كند، برای رقمی ناچیز با مشكلات بسیار دست به گریبان است اما صدایش به جایی نمی رسد و فریادرسی ندارد!

آئینه چی فوتبال را از سال 1356 و با دنیایی از عشق و علاقه آغاز كرد اما امروز هیچ انگیزه ای در چشمان بی فروغ او نمی توان دید چرا كه می بیند چه زود و در هنگامی كه نیازمند كمك بود، از یادها فراموش شده است.

وی، بیش از 20 سال با یك دستگاه تاكسی كار كرد تا مخارج زندگی خود و خانواده اش را تامین كند اما روز 21 اسفند ماه سال گذشته در سانحه ای به شدت مصدوم شد و تنها منبع درآمدش كه همان تاكسی بود از بین رفت.

اكنون بیش از 3 ماه است كه این بازیكن قدیمی فوتبال روی تخت بیماری افتاده و مخارج سنگین درمان و هزینه عمل های جراحی وی باعث شده تا او به بسیاری از دوستان و نزدیكان خود مقروض شود و اكنون برای ادامه زندگی با مشكلات بسیاری دست به گریبان است.

این پیشكسوت فوتبال ایران با نظر پزشكان، حدود یك سال دیگر باید در بستر بیماری باشد و در این شرایط، تنگناهای مالی او بیشتر می شود چرا كه هیچ منبع درآمدی ندارد و نمی تواند از پس هزینه های فرزندان خود برآید.

آئینه چی به همراه خانواده اش به خاطر عقب افتادن اجاره خانه، اكنون در خانه پدری اش ساكن شده است.

دیدن فوتبالیست دیروز با چهره ای آرام كه بر روی تختی در گوشه ای از خانه دراز كشیده و پایی كبود شده با ورم های بسیار كه میله های آهنی در آن فرو رفته است، آدمی را در مقابل یك جمله قرار می دهد، 'ورزش و منش پهلوانی'!

اما این سخن زیبا كه باید آن را فقط در سال های دور جستجو كرد و امروزه معنا و مفهوم خود را كاملا از دست داده است،‌ در این منزل كاربردی ندارد، حداقل او در این مدت هیچ معنایی از این كلمات نیافته است.

آئینه چی، درد دل های بسیار دارد. او به صراحت می گوید: دیگر توان مقابله با مشكلات را ندارد و اگر مسوولان به دادش نرسند، زندگی برایش بی مفهوم است.

می گوید هزینه درمان را قرض كرده، در مخارج خانواده مانده است و به دلیل بستری بودن، مجالی برای كار كردن ندارد.

او، هم باشگاهی های معروفی دارد، از امیر قلعه نویی گرفته تا محمد ضیایی، هادی آهنگران، شاهین و شاهرخ بیانی، صمد مرفاوی و ... اما هیچ كدام از آنها تا كنون یادی از وی نكرده اند.

البته منش پهلوانانه 'محمد آئینه چی' قبول نمی كند كه دوستان وی، او را از یاد برده اند. او می گوید دوستانم خبر ندارند چرا كه اگر داشته باشند حتما به من سر می زنند و سراغم را می گیرند.

این فوتبالیست قدیمی، گلایه ای از مسوولان صندوق حمایت از قهرمانان و پیشكسوتان ورزش دارد، می گوید به صندوق نامه نوشتم و اكنون دو ماه از آن تاریخ می گذرد اما هنوز هیچ خبری نیست. این صندوق برای چه تشكیل شده، چرا كسی به داد ما نمی رسد. تا زمانی كه زنده هستم، كمك می خواهم و اگر مردم دیگر چه فایده دارد. می خواهم تا زنده ام در كنار فرزندانم طعم شیرین زندگی را بچشم.

او با دنیایی از غم سخن می گوید، دنیای تیره و تار كه برای بسیاری از ما انسان ها بی مفهوم است چرا كه نمی دانیم و درك نمی كنیم درگیر مشكلات بودن یعنی چه.

او می گوید: تا زمانی كه زنده و سرپا هستیم ما را نمی خواهند اما زمانی كه قرار است كار فرهنگی بكنند در همه جا جار می زنند و هزینه هایی برای تبلیغات انجام می دهند و برای خود از هیچ كوششی دریغ نمی كنند.

ورزشكار زمانی كه دوران قهرمانی اش تمام می شود، از یاد می رود و این واقعیت تلخ در فوتبال و ورزش ماست.

آئینه چی می گوید: با یك تصادف، همه زندگی ام نابود شد. می ترسم فرزندانم از دستم بروند. تحمل سختی آسان نیست آن هم زمانی كه می دانی به این زودی ها سختی ها تمام نمی شود و حداقل یك سال دیگر باید آن را تحمل كرد. آنهایی كه می فهمند می دانند من چه می گویم. از مسوولان می خواهم یك بار هم كه شده بیایند و ببینند آیا نیاز به كمك دارم یا نه؟ اگر به عنوان یك ورزشكار هیچ حقی ندارم، خیلی راحت بگویند تا بدانم در این دنیای بزرگ فقط خودم هستم.

این بازیكن قدیمی فوتبال می گوید: در شرایطی كه در فوتبال ایران رقم های میلیاردی جا به جا می شود آیا نمی شود كمكی به افرادی همچون ما كرد. در زمان قدیم فقط برای عشق و علاقه فوتبال بازی می كردیم و هیچ انگیزه مالی در كار نبود و امروز حال و روزمان این است. من نیازمند كمك هستم و شاید فردا، دیگران نیازمند كمك باشند. از مسوولان می خواهم حمایتم كنند. اگر مساعدت نكنند، زندگی ام از بین می رود.

ورزشكار، طبیعت اش بلند است، نمی خواهم گدایی كنم و اگر محتاج نبودم، امروز برای كمك فریاد نمی زدم.

'محسن تهرانی' و 'محمود سجادی' دو بازیكن اسبق فوتبال ایران تنها كسانی هستند كه در این مدت او را از یاد نبرده اند. تهرانی خود از مربیان قدیمی ایران است. او بازیكنان بزرگی را به فوتبال ایران تقدیم كرده و امروز نیز تمام هم و غم خود را برای كمك به این بازیكن قدیمی به كار گفته است.

تهرانی می گوید: فوتبال تجاری بلای جان ما شده، در این فوتبال كه هر روز پول های كلان بیهوده هزینه می شود، درصدی از درآمد فوتبال را برای پیشكسوتان هزینه كنیم تا آنان این چنین با مشكلات دست به گریبان نشوند. متاسفانه هیچ كدام از مسوولان ورزش و فوتبال كشورمان به فكر قدیمی ها نیستند. ورزشكار تا زمانی كه در اوج است، محبوب همه می ماند و اگر كنار برود، خیلی زود به فراموشی سپرده می شود.

اگر ما دوست های قدیمی به داد هم نرسیم فقط خدا می داند چه بلایی سرمان می آید.

تهرانی به صراحت می گوید: در زمان جنگ برای این سرزمین جنگیدیم، عاشق نظام و وطن خودمان هستیم. اگر باز هم روزی نیاز باشد، دوباره با جان و دل برای این سرزمین سینه سپر می كنیم.

شرایط امروز نیز همچون شرایط جنگ است. یك همنوع به كمك نیاز دارد و باید بسیجی وار برای كمك به او بشتابیم. اگر فردا روزی هر اتفاقی بیافتد، در پیشگاه خداوند مسوولیم و باید جواب بدهیم و نمی توانیم از آنچه روی می دهد، شانه خالی كنیم.

ورزشكار شخصیت دارد، ما نباید كیسه گدایی دست بگیریم. شان و شخصیت یك ورزشكار به مراتب بالاتر از آن است كه دست گدایی در مقابل مردم دراز كند.

تهرانی می گوید: به خدا خیلی بد است اما اگر مجبور شوم برای كمك به 'محمد آئینه چی' در كنار خیابان می نشینم و با افتخار برایش گدایی می كنم چرا كه می دانم از دست رفتن زندگی یك انسان یعنی چه و آن وقت باید دید آقایان چه پاسخی برای افكار عمومی و در پیشگاه خداوند دارند.

این مربی بازیكن ساز می گوید: من به عنوان یك مربی نباید به بازیكنانم دروغ بگویم. آینده یك ورزشكار این چنین می شود، روی تخت بیماری است و كسی به او سر نمی زند. چطور می توانم در این شرایط به ورزشكار خود بگویم اول اخلاق، دوم درس و بعد ورزش. او دارد واقعیت ها را می بیند. آیا اینگونه باید اخلاق مداری در ورزش را نهادینه كرد؟ متاسفم برای این فوتبال كه انسان ها در آن بی ارزش هستند و همه ارزش ها فقط در پول است.

این مربی فوتبال، ملتمسانه از مسوولان می خواهد برای كمك به این بازیكن قدیمی فوتبال دست به كار شوند، می گوید دست مسوولان را می بوسم، به امثال 'محمد آئینه چی' كمك كنید. از وزیر ورزش و جوانان می خواهم دستوری بدهند تا وی به زندگی و شرایط عادی باز گردد.

از 'علی فتح الله زاده' مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران می خواهم به این بازیكن قدیمی كه در این باشگاه بازی می كرد،‌ كمك كند. او دختر دم بخت و فرزند كوچك دارد. اجازه ندهیم در زمان حیاتمان، فراموشمان كنند و در حالی كه زنده ایم، دفنمان كنند.

وی از حضرت امیرالمومنین (ع) به عنوان الگوی ورزشكاران یاد می كند و می گوید:‌ شیوه زندگی 'حیدر كرار' را فراموش نكنیم. دم از علی می زنیم و باید در رفتارهای خود نیز این رفتار را نشان دهیم تا برای دیگران آموزنده باشد.

تهرانی از رسانه ها خواست در چنین شرایطی وارد عمل شوند و با فرهنگ سازی مناسب برای برطرف كردن مشكلات مردم، گام های موثری بردارند.

'محمود سجادی' دیگر بازیكن اسبق فوتسال ایران نیز همدم این روزهای 'محمد آئینه چی' است. او می گوید: ما نسل سوخته فوتبال هستیم. فوتبال در گذشته فقط برای دل بود و عشق. از تمام كسانی كه می توانند كمك كنند، تقاضا داریم برای نجات زندگی یك انسان وارد گود شوند و او را تنها نگذارند.

از فدراسیون فوتبال می خواهیم صندوقی را تشكیل دهد و یك درصد از درآمد و یا درصدی از قرارداد بازیكنان را در آنجا سرمایه گذاری كند تا در چنین روزهایی بتوان به نیازمندان كمك كرد.

از مسوولان مربوطه نیز می خواهم در صورت امكان، شرایطی را فراهم كنند تا 'محمد آئینه چی'‌ از امكانات مسكن مهر بهره مند شود.

0661

ورزشی. **‌ 1589 **



:: برچسب‌ها: خانه , عکس ها , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack

رهبر حزب سیریزا روز پنجشنبه در جمع هوادارانش حاضر شد

آخرین فعالیت‌های تبلیغاتی احزاب یونان برای کسب رأی بیشتر در انتخابات پیش روی این کشور در جریان است. نتیجه این انتخابات بر آینده یونان در حوزه یورو تاثیری کلیدی خواهد داشت.

حزب محافظه‌کار دموکراسی نو که در انتخابات ماه قبل با اختلاف اندکی از رقبای خود پیشتاز بود، آخرین تجمع برای مبارزات تبلیغاتی خود را امروز، جمعه، ۱۵ ژوئن، برگزار کرده است.

دموکراسی نو از طرفداران طرح اقتصادی مورد بحث در یونان است.

این طرح اقتصادی در چارچوب اقدامات ریاضت اقتصادی در یونان تعریف شده و دولت این کشور در ازای دریافت کمک‌های مالی بین‌المللی در دو سال گذشته متعهد شده است که این اقدامات را در پیش بگیرد.

سیریزا که ائتلافی مخالف طرح اقتصادی است و در انتخابات ماه مه در جایگاه دوم قرار گرفت، آخرین تجمع تبلیغاتیش را روز پنجشنبه در آتن برگزار کرد.

پس از برگزاری انتخابات پیشین یونان در ماه مه، تلاش احزاب پیروز برای تشکیل دولت ائتلافی بی‌نتیجه ماند و رئیس‌جمهور این کشور فرمان برگزاری انتخابات جدید را در روز ۱۷ ژوئن صادر کرد.

در انتخابات قبلی هیچ‌ یک از احزاب سیاسی نتوانست به اکثریت لازم برای تشکیل دولت دست یابد و گزارش شد که اختلاف نظر بر سر چگونگی مقابله با بحران مالی یونان مانع توافق آنها بر سر تشکیل یک دولت ائتلافی شده است.

نظرسنجی‌های غیررسمی نشان می‌دهد که طرفداران احزاب مخالف طرح اقتصادی کاهش یافته است.

طبق قانون انتخابات یونان، انجام نظرسنجی‌های رسمی دو هفته مانده به برگزاری انتخابات، ممنوع است.

یونان در زمان دریافت دو بسته کمک مالی بین‌المللی متعهد شد که اقدامات اقتصادی ریاضتی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد.

اولین بسته مالی اهدایی به یونان ۱۱۰ میلیارد یورو بود که در سال ۲۰۱۰ میلادی به این کشور داده شد و یک سال بعد، یونان بسته مالی دوم را که ۱۳۰ میلیارد یورو ارزش داشت، دریافت کرد.

از مجموع هفت گروه سیاسی اصلی یونان، پنج گروه مخالف آخرین بسته مالی دریافتی یونان هستند و فقط یک گروه موضوع خروج این کشور از حوزه یورو را مطرح کرده است.

آلمان که قوی‌ترین اقتصاد حوزه یورو را دارد، تاکید کرده است که یونان همانند دیگر کشورهای عضوی که کمک‌های مالی بین‌المللی دریافت کرده‌اند، باید شروط دریافت این کمک‌ها، از جمله اقدامات ریاضتی در بخش اقتصادی را عملی کند.

اسپانیا؛ کمک مالی بدون شرط

الکسیس تسپیراس، رهبر ائتلاف سیریزا، در تجمع انتخاباتی روز پنجشنبه دوباره خواهان نادیده گرفتن شروط کمک‌های مالی شد. کاهش قابل توجه هزینه‌های دولتی، افزایش مالیات و اصلاحات در بازار نیروی کار و مستمری بازنشستگی از جمله این شروط است.

او گفت: "بروکسل منتظر ما باشد. ما روز دوشنبه می‌آییم تا بر سر حقوق مردم مذاکره کنیم، تا (شروط) کمک‌های مالی را لغو کنیم."

او به بسته مالی بانکی قابل توجهی اشاره کرد که روز یکشنبه بین اتحادیه اروپا و اسپانیا مورد توافق قرار گرفت و گفت که این کار نشان داد که می‌توان کمک‌های مالی را بدون کاهش هزینه‌های شدیدی که از یونان درخواست می‌شود، ارائه کرد.

آنتونیس ساماراس، رهبر حزب دموکراسی نو هم که خواهان تسهیل شروط دریافت کمک‌‎های مالی است، گفته است: "ما خواهان یورو و مذاکرات دوباره (بر سر کمک‌های مالی) هستیم."

گفته شده است که اگر نتیجه انتخابات روز دوشنبه به نفع احزاب مخالف سیاست ریاضت اقتصادی یونان باشد، ممکن است دولت آینده این کشور تصمیم بگیرد از حوزه یورو خارج شود.



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : amatrack


:: برچسب‌ها: پرنده , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات (0)