نوشته شده توسط : amatrack

آقای سنداسکی که ۶۸ سال دارد هر ۴۸ اتهام را که مربوط به آزار جنسی ۱۰ پسربچه در مدت ۱۵ سال است رد کرده است.

جری سنداسکی، مربی سابق فوتبال در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در ۴۵ فقره از ۴۸ فقره اتهامی که در خصوص آزار جنسی کودکان مطرح بود مجرم شناخته شد.

آقای سنداسکی که ۶۸ سال دارد هر ۴۸ اتهام را که مربوط به آزار جنسی ۱۰ پسربچه در مدت ۱۵ سال است رد کرده است.

هیات منصفه در دومین روز مشورت ها و گفتگوهایش رای خود را اعلام کرده است.

بازداشت آقای سنداسکی در ماه نوامبر در دانشگاه پنسیلوانیا رخ داد، با اخراج ۷ مقام این دانشگاه از جمله مربی فوتبال مشهورش، جو پترنو همراه بود.

کیت دیلی خبرنگار بی بی سی در که دادگاه حضور داشته می گوید بعد از حکم آقای سنداسکی با لبخندی کوتاه دستش را برای خانواده اش تکان داده و بعد ماموران او را از سالن خارج کرده اند.

به گفته او جمعیت زیادی خارج از سالن دادگاه جمع شده بودند که با اعلام حکم دادگاه فریاد خوشحالی کشیدند.

اتهامات بی پایه

سنداسکی، که در دادگاه شهادت نداده متهم است که از طریق خیریه که خود بنا کرده بود کودکان را پیدا می کرده است.

او متهم شده که آزار جنسی این عده را در خانه اش، در هتلها و تاسیسات ورزشی دانشگاه انجام می داده است.

۸ مرد ۱۸ تا ۲۸ ساله در دادگاهی که تقریبا دو هفته طول کشید شرکت داشتند و شهادت دادند.

همسر آقای سنداسکی و ۲۸ شاهد دیگری که از جمله درباره کارهای خیریه او در دادگاه صحبت کردند در تیم شاهدان وکلای دفاع حاضر شدند.



:: برچسب‌ها: اسپانیا , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیل رانی، شهریاری با صدور حكمی از سوی فدراسیون بین المللی اتومبیل رانی به عنوان ناظر این رقابت ها انتخاب شد.

این مسابقه ها از 12 تا 14 آبان ماه سالجاری در كشور قبرس برگزار خواهد شد.

گفتنی است،این برای نخستین بار است كه فدراسیون بین المللی اتومبیل رانی نماینده ای از ایران را به عنوان بالاترین مقام اجرایی (ناظر و مدیر مسابقه) رقابت های رالی خاورمیانه انتخاب كرده است.

ورزشی**7537**1440



:: برچسب‌ها: باغ , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، در ابتدای نوبت عصر یازدهمین جلسه محاكمه متهمان پرونده اختلاس از شركت بیمه ایران در شعبه 76 دادگاه كیفری استان تهران، نماینده دادستان تهران دریافت رشوه به مبلغ 800 میلیون ریال از آقای 'د.س 'را اتهام خانم' ن.س' رییس سابق شعبه سرافراز بانك ملت عنوان كرد.

در ادامه دادگاه به دلیل عدم حضور ' ن.س' در دادگاه وكیل وی در جایگاه حاضر شد و خطاب به دادگاه گفت: موكل من برخلاف آنچه در كیفرخواست مطرح شده است به هیچ وجه اقرار به دریافت رشوه نكرده است.

وكیل مدافع ' ن.س' ادامه داد: یكی از مبانی توجه اتهام به موكل در كیفرخواست صادر شده اظهارات آقای د.س است در حالی كه 'د.س' در اظهارات خود گفته است كه مبلغ 10 تا 20 میلیون تومان را بابت پرداخت عیدی به 'ن.س' داده ام و حدود 60 میلیون تومان نیز صرف بازسازی منزل وی كرده ام كه حدود 15 تا 20 میلیون تومان را باز گرداند.

نورشرق ادامه داد:' ن.س' در بازجویی ها پذیرفته است كه حدود 10 میلیون تومان از د.س دریافت كرده و بین كارمندان بانك تقسیم كرده است و دریافت هدیه پایان سال لزوما در قبال انجام كار نیست كه رشوه تلقی شده است.

وكیل مدافع 'ن.س' گفت: موكل در قبال دریافت پول هیچ انگیزه ای در سر نداشته و 'د.س' نیز در اظهارات خود نگفته است كه در قبال دریافت پول توقع انجام كاری را داشته است.

وی همچنین درباره دریافت مبلغ 60 میلیون تومان نیز افزود: آن مبلغ مربوط به بازسازی منزل موكل بوده است كه به صورت مستقیم و نقدی پرداخت نشده بلكه به دلیل حوزه كاری آقای د.س حدود 60 میلیون تومان مصالح ساختمانی برای موكل آورده شده است كه البته 15 تا 20 میلیون تومان از این وجه به آقای د.س بازپرداخت شده است.

** د.س: هیچ تسهیلاتی از شعبه سرافراز دریافت نكردم

در ادامه دادگاه و پس از پایان دفاعیات وكیل مدافع خانم ن.س، آقای د.س با دستور قاضی مدیرخراسانی در جایگاه حاضر شد و در پاسخ به سوال قاضی مبنی بر اینكه چه مبلغی را به خانم ن.س پرداخت كردید؟ گفت: حدود 10 تا 20 میلیون تومان به خانم ن.س دادم تا به عنوان عیدی در بین كارمندان تقسیم كند.

وی در پاسخ به این سوال قاضی مبنی بر اینكه آیا در قبال پرداخت وجوه تسهیلاتی هم از آن شعبه دریافت كردید یا خیر؟ افزود:هیچ تسهیلاتی از آن شعبه گرفته نشد زیرا من با شعبه بانك ملت در میدان هفت تیر كار می كردم.

د.س همچنین درباره پرداخت مبلغ 60 میلیون تومان به خانم ن.س گفت: این مبلغ بابت پیمانكاری بود كه در ساختمان خانم ن.س انجام شد و وی مبلغی را هم بازگرداند.

** نماینده دادستان تهران: پرداخت وجه بدون دریافت تسهیلات بی معناست

در ادامه نماینده دادستان تهران به منظور دفاع از كیفرخواست صادرشده علیه خانم ن.س رییس سابق شعبه سرافراز بانك ملت گفت: در اظهارات و اقاریر آقای د.س در تحقیقات مقدماتی آمده است كه وی در قبال دریافت وجه از شعبه سرافراز بانك ملت تسهیلاتی دریافت كرده است، گفت: در حالی كه آقای د.س امروز در دادگاه می گوید كه تسهیلاتی دریافت نكرده و این مبلغ را فقط به عنوان عیدی داده است كه اگر تسهیلاتی نگرفته باشد پرداخت وجه بی معنا خواهد بود.

ذبیح زاده گفت: همچنین در اظهارات خانم ن.س آمده است كه در آستانه عید توسط فردی كه كلیه امور بانكی آقای د.س را انجام می داد و همیشه در شعبه دیده می شد مبلغ یك میلیون تومان به عنوان عیدی به اینجانب داده شد و شخصی را هم برای بازسازی منزل معرفی كرد.

نماینده دادستان تهران در ادامه به روایتی از امام علی (ع) اشاره كرد و گفت: یكی از كارگزاران حضرت علی (ع) رشوه ای دریافت كرده بود كه وقتی برای پاسخگویی اظهار شد گفت كه این مبلغ را به عنوان هدیه گرفته است كه امام علی (ع) در پاسخ گفتند اگر در این مقام و سمت نبودید و در منزل خود می نشستید آیا باز هم به شما این هدیه را می دادند.

ذبیح زاده گفت: بر همین اساس اگر خانم ن.س رییس شعبه سرافراز بانك ملت نبود آیا آقای د.س به وی یك میلیون تومان عیدی می داد.

ذبیح زاده گفت: به طور قطع اتهام متهم محرز است و تقاضای كیفر را برای متهم داریم.

در ادامه دادگاه وكیل مدافع خانم ن.س به منظور ارایه آخرین دفاعیات خود در جایگاه حاضر شد و گفت: رشوه به وجهی اطلاق می شود كه رشوه گیرنده در قبال آن فعلی را انجام دهد یا فعلی را ترك كند.

نورشرق با بیان اینكه در مذموم بودن رشوه هیچ بحثی نیست، افزود: امروزه دریافت عیدی پایان سال در بانك ها عرف شده و غیرقابل انكار است و اگر قرار باشد دریافت این مبلغ كه توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی به عنوان عیدی پایان سال به مدیران و كاركنان بانك ها داده می شود، رشوه محسوب شود باید بر حجم زندانیان به اتهام دریافت و پرداخت رشوه افزوده شود.

وی افزود: ممكن است دریافت مبلغ توسط موكل از آقای د.س كار نادرستی باشد اما مشمول عنوان اتهامی رشوه نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا پس از آخرین دفاعیات وكیل خانم ن.س آقای د.س بار دیگر به دستور قاضی مدیرخراسانی در جایگاه حاضر شد و در پاسخ به این سوال كه آیا شما از بانك ملت شعبه سرافراز تسهیلاتی دریافت كردید یا خیر گفت: از شعبه سرافراز تسهیلاتی نگرفتم و تسهیلات من در حد هیات مدیره و مدیرعامل بود.

وی افزود: تسهیلات در حد شعبه را قبلا از بانك ملت شعبه هفت تیر می گرفتم كه به دلیل عدم همكاری رییس شعبه پرونده من را به شعبه سرافراز انتقال دادند كه در حد هیات مدیره و مدیر عامل بود و فقط پرداخت ها و دریافت ها از صندوق آن شعبه انجام می شد.

اجتمام ** 9140 ** 1788 **



:: برچسب‌ها: قدیمی , هالووین , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

روز شانزدهم ژوئن (27 خرداد ماه) 'یوشیهیكو نودا' نخست وزیر ژاپن اعلام كرد با توجه به بحران انرژی كه در فصل گرما گریبانگیر این كشور خواهد بود، دو راكتور هسته ای ژاپن در ماه آینده میلادی به صورت مجدد راه اندازی خواهد شد و به شبكه تولید برق خواهد پیوست.

این در حالی است كه در اواسط اردیبهشت ماه گذشته، ژاپن آخرین راكتور هسته ای فعال خود را به عنوان بخشی از برنامه ایمن‌سازی استفاده از انرژی هسته ای در این كشور تعطیل كرده بود.

گفتنی است كه همزمان با تعطیلی آخرین نیروگاه هسته ای ژاپن هزاران نفر از شهروندان ژاپنی در حمایت از خاتمه بخشیدن به فعالیت های هسته ای در این كشور در خیایان های توكیو و چند شهر دیگر ژاپن با در دست داشتن پلاكاردهایی دست به راه پیمایی زده بودند.

** نگاهی به فرازو فرودهای بهره جویی ژاپنی ها از انرژی اتمی

..............................................................................

با پایان جنگ دوم جهانی، شرایط جغرافیای اقتصادی ژاپن و فقر شدید این كشور در زمینه منابع زیرزمینی انرژی همچون نفت، گاز و زغال سنگ موجب شد تا نگاه راهبردی به بهره جویی از منابع انرژی غیر فسیلی در برنامه های نوسازی ژاپن از جایگاه ویژه ای برخوردار شود.

این برنامه ریزی و نگاه راهبردی در ساخت رآكتورهای اتمی متعدد در دهه های گذشته نمود یافت به طوری كه این كشور با 54 رآكتور فعال به سومین كشور بزرگ تولید كننده برق اتمی تا پیش از مارس 2011(اسفند ماه 1389) و سونامی بزرگ ژاپن تبدیل شده بود.

پروسه استفاده بیشینه از تاسیسات هسته ای برای تولید انرژی كه حدود 45 سال پیش در ژاپن شروع شد،، در جریان بحران نفت در سال 1973 ابعادی وسیع تر یافت. از این رو ساختن نیروگاه‌های جدید شتابی بی سابقه گرفت و سهم تولید برق اتمی ژاپن را به 30 درصد رساند.

منافع چشمگیر توسعه نیروگاه ها و تاسیسات هسته ای سبب شد، تا پیش از فاجعه سونامی اخیر در ژاپن، افزایش 10 درصدی سهم تولید الكتریسیته اتمی تا سال 2017 در دستوركار دولت برآمده از حزب 'دموكرات' قرار گیرد.

علاوه بر این، تامین بیش از 50 درصد نیاز ژاپن به انرژی از طریق فعالیت نیروگاه های هسته ای تا سال 2030 نیز موضوعی بود كه به عنوان هدفی بلند مدت در برنامه ریزی های كلان اقتصادی ژاپنی ها از آن یاد می شد.

هر چند بسیاری از ژاپنی ها و به ویژه طرفداران محیط زیست با اوج گیری فعالیت های اتمی در قلمرو ملی این كشور، نارضایتی خود را از این روند به دلیل پیامد های نامطلوب زیست محیطی فعالیت رآكتورهای اتمی اعلام كردند، اما سود سرشاری كه از این طریق عاید دولت و شركت های ژاپنی می شد حاكی از كاهش تمایل رهبران توكیو برای پایان دادن به فعالیت های هسته ای بود.

علاوه بر این، رقابت های چند بعدی قدرت های شرق آسیا زمینه توجیه دیگری در شتاب بخشیدن به توسعه فناوری و تاسیسات هسته ای، را در اختیار ژاپنی ها قرار داده بود. در مقایسه با چین كه در زمینه اقتصاد انرژی با در اختیار داشتن منابع غنی زغال سنگ از وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ژاپن برخوردار بود، استفاده از تاسیسات هسته ای اهمیت فراوانی می یافت.

همچنین ژاپن به دلیل برخورداری از سطح بسیار بالای فناوری هسته ای در عرصه بین الملل و الزامات كلان سیاسی- اقتصادی و امنیتی، تنها كشور فاقد تسلیحات هسته ای به شمار می رفت كه به صورت بالقوه توان تبدیل شدن به یك قدرت نظامی اتمی در كوتاه ترین زمان ممكن را داشت. همین توان بالقوه نیز از دید رهبران توكیو به عنوان مولفه كارآمد بازدارندگی در برابر قدرت نظامی چین تلقی می شد.

با توجه به آنچه گفته شد، پیش از فاجعه اتمی 'فوكوشیما' كمتر تحلیل گری می توانست تصور كند كه در عرض كمتر از دو سال ژاپنی ها تصمیم بگیرند تا تمامی نیروگاه ها و رآكتورهای اتمی خود را به حالت تعطیل یا تعلیق در بیاورند.

** حادثه فوكوشیما و پیامدهای نامطلوب آن در سطح داخلی ژاپن و فضای بین المللی

.....................................................................................................

هر چند زلزله بیش از 9 ریشتری اواخر زمستان دو سال پیش ژاپن و در پی آن سونامی خرد كننده، با به جای گذاشتن نزدیك به نیم میلیون كشته، زخمی، مفقود و بی خانمان در این كشور زلزله خیز، به نوع خود حادثه ای وحشتناك به چشم می آمد، اما پیامدهای ناشی از نشت هسته ای از رآكتورهای اتمی فوكوشیما سایه ای به مراتب گسترده تر و تیره تری از وحشت را بر ساكنان كشور جزیره ای ژاپن و همسایگانش پدیدار كرد.

امواج زلزله از یك سو و برخورد موج‌های سونامی به تاسیسات نیروگاه‌های اتمی فوكوشیما از سوی دیگر موجب شد تا سه رآكتور یك مجموعه اتمی با آسیب مواجه شود. با ذوب و انتشار مواد تشعشع‌ زای هسته ‌ای بیش از 10هزار تن آب آلوده به مواد رادیواكتیو وارد دریا شد و تشعشعات رادیواكتیو، منطقه ‌ای به وسعت نزدیك به 2500 كیلومتر مربع در شمال اقیانوس آرام را آلوده ساخت.

این حادثه نه تنها موجب شد تا در كوتاه ترین زمان ممكن بیش از دو میلیون نفر از شهروندان منطقه فوكوشیما در شمال شرق ژاپن مجبور به ترك محل زندگی خود شوند، بلكه شهر 13 میلیون نفری توكیو را در معرض جدی ترین آسیب های تشعشعات هسته ای قرار داد.

علاوه بر ژاپنی ها، میلیون ها نفر از ساكنان نواحی كرانه ای شمال اقیانوس آرام از شرق آسیا گرفته تا سواحل غربی آمریكا، در جریان مهار نشت مواد هسته ای، به طور مستقیم و جدی با تهدیدات ناشی از تشعشعات رادیو اكتیو از كانون فوكوشیما مواجه شدند و به گمان ناظران مسائل زیست محیطی، حتی ناگزیر از رویارویی با پیامدهای دراز مدت این تشعشعات و آلودگی هسته ای خواهند بود.

یك سال پس از فاجعه فوكوشیما فاش شد كه رهبران توكیو همزمان با كتمان خطرات نشت هسته ای و اعلان اطمینان عمومی نسبت به كنترل اوضاع، در تدارك سناریوی تخلیه فوری توكیو بوده و تنها تغییر جهت وزش باد به سمت غرب یا انفجار محتمل در چند رآكتور اتمی می توانست منجر به تحقق كابوس تخلیه كامل پایتخت ژاپن شود.

با سقوط دولت 'نائوتوكان' نخست وزیر ژاپن در زمان وقوع سونامی و فاجعه فوكوشیما، تلاش برای اعتماد سازی بین دولت و شهروندان در زمینه فعالیت های اتمی در دستوركار مقامات ژاپنی قرار گرفت و از این رو همانطور كه اشاره شد در چارچوب برنامه های ایمن سازی، تمامی نیروگاه های هسته ای ژاپن به حالت تعطیل در آمدند.

گفتنی است كه تحولات اتمی ژاپن علاوه بر قلمرو درونی این كشور به بحث های جدی در زمینه ادامه فعالیت نیروگاه های هسته ای در بسیاری از كشورهای بزرگ دارنده فناوری و تاسیسات اتمی دامن زد.

با وجود كشورهایی چون ایتالیا، سوئد و سوییس كه دریك سال و نیم اخیر اعلام كرده اند به سمت توسعه هسته ای پیش نخواهند رفت، الزامات و محذورات ناشی از بهره گیری گسترده قدرت های اروپایی مانند آلمان و فرانسه از انرژی هسته ای در ساختار اقتصادی موجب شد تا در عمل نگرانی های شهروندان این دو كشور از آسیب های اتمی نادیده گرفته شود.

علاوه بر این، رهبران كشورهایی چون روسیه و آمریكا نیز به شكل آشكار حمایت خود از توسعه بهره جویی بیشینه از انرژی هسته ای را در سال های اخیر اعلام داشته اند. در این پیوند در سال گذشته میلادی طی توافقی كه بین رییس جمهور آمریكا و اكثریت جمهوری خواهان كنگره این كشور صورت گرفت، استفاده گسترده تر از انرژی های غیر فسیلی مورد تاكید قرار گرفت.

** اصرار بر فعالیت های هسته ای با توجیه فرار از بحران اقتصادی

....................................................................................

نگاهی به ساختار اقتصادی و به خصوص اقتصاد انرژی در ژاپن نشان دهنده نیاز مبرم این كشور به بازگشایی رآكتورهای هسته ای است. ژاپن با جمعیتی نزدیك به 130 میلیون نفر و اقتصاد چهار تریلیون دلاری به عنوان سومین كشور بزرگ مصرف كننده انرژی در جهان در سال گذشته میلادی مطرح بوده است.

با خروج رآكتورهای هسته ای تولید انرژی الكتریكی، مصرف روزانه بیش از چهار و نیم میلیون بشكه نفت و حدود 100 میلیارد متر مكعب گاز فشار اقتصادی كمرشكنی بر دولت توكیو وارد آورده و استفاده مجدد از رآكتورهایی كه ادعا می شود، ضریب ایمنی در آن ها افزایش یافته را به در دسترس ترین گزینه ممكن در آستانه فصل گرما مبدل ساخته است.

ژاپنی ها در ماه های اخیر با افزایش چشمگیر واردات گاز مایع به دنبال جبران كاستی ها ناشی از تعطیلی رآكتورهای اتمی خود بوده اند.

در سال 2011 میلادی رشد اقتصادی منفی ژاپن برای نخستین بار طی سال های اخیر به ثبت رسید و در شرایط ركود و بحران اقتصادی به نظر می رسد كه ژاپنی ها به رغم حساسیت های داخلی و حتی خارجی، غیر از بازگشایی رآكتورها گزینه دیگری در پیش رو ندارند.

با وجود این واقعیت های اقتصادی، باید گفت كه رهبران توكیو در شرایط كنونی بین تحمل فشار مضاعف مالی برای واردات انرژی بیشتر از یك سو و ایمن سازی زندگی شهروندان در برابر تهدیدات زیست محیطی هسته ای، منافع اقتصادی را بیشتر مورد تاكید و توجه قرار داده اند.

این در حالی است كه به گفته بسیاری از آگاهان، رفع آلودگی‌های رادیواكتیو مناطق شمالی ژاپن به دهه‌ها وقت نیاز دارد. همچنین ایمن سازی نیروگاه‌های آسیب ‌دیده در برابر بروز و نشت تشعشعات هسته ای دستكم به چهل سال زمان نیازمند است و در عمل استفاده مجدد از آن ها را در آینده ناممكن می سازد.

به گفته این تحلیل گران بروز نكردن تشعشعات هسته ای از دیگر تاسیسات و نیروگاه های اتمی ژاپن در جریان زلزله 9 ریشتری، تضمینی برای ایمنی كامل كاركرد رآكتورها نخواهد بود و حتی با احتمال اندك واقع نشدن هیچ حادثه طبیعی مشابه، ژاپن با دردسرهای فراوانی برای بازگشت به وضعیت پیش از سونامی سال 2011 روبرو خواهد بود.

در سده های گذشته حوادث طبیعی مختلفی در ژاپن به وقوع پیوسته و با توجه به قرار گرفتن این كشور روی كمربند زلزله های سهمگین، حتی بسیاری از پیش بینی های علمی و شبیه سازی های رایانه ای در زمینه آسیب پذیری تاسیسات اتمی ژاپن صورت گرفته بود.

اما با توجه به منافع چشمگیر استفاده از شكافت اتم برای تامین نیازهای فزاینده ژاپن به انرژی، از هشدارهای موجود در زمینه تهدیدات هسته ای چشم پوشی به عمل آمد و برنامه ریزی برای مدیریت بحران احتمالی هسته ای در دستور كار رهبران پیشین توكیو قرار نگرفت.

حادثه فوكوشیما منجر به تحول ناگهانی در افكار عمومی نسبت به انرژی هسته‌ای در این كشور شد. شاید به همین دلیل است كه نتایج نظرسنجی تازه‌ای در ژاپن حاكی از آن است كه 80 درصد از جمعیت این كشور طرفدار پایان دادن به تولید انرژی هسته‌ای هستند.

در این رابطه به موازات نادیده گرفتن خواسته بسیاری از شهروندان ژاپنی برای تعطیلی دایمی رآكتورهای اتمی، تلاش های اخیر دولت ژاپن برای رایزنی با مقامات محلی در خصوص راه اندازی مجدد برخی نیروگاه ها و نیز زمینه سازی رسانه ای و سیاسی برای این اقدام در هفته های گذشته، ادامه رویكردهای گذشته رهبران این كشور به شمار می آید.

** سخن پایانی

.................

تلاش دولت ژاپن برای بازگشایی برخی تاسیسات هسته ای در شرایطی صورت می گیرد كه توجیهات اقتصادی و مالی، مولفه های افكار عمومی و نهادهای سیاسی محلی نتوانسته است به طور جدی مانعی در برابر تصمیم اخیر دولت توكیو ایجاد كند.

اما مهم تر از این موضوع، نبود سازوكار بین المللی و رژیم حقوقی و فنی است كه بتواند از زندگی انسان ها در برابر سودجویی هسته ای دولت ها حمایت به عمل آورد.

به نظر می رسد نگاه كلان قدرت های جهانی به مساله استفاده از انرژی هسته ای از سوی كشورهای مختلف تابعی از نقطه نظرات سیاسی است تا حقوقی و فنی و از این رو سازوكارهای بین المللی موجود برای مهار هر گونه تهدیدات هسته ای تنها معطوف به چالش ها و تهدیدات ذهنی است تا واقعیات عینی!

سوال این جا است كه در برابر خطراتی – نظیر فاجعه فوكوشیما- كه به صورت آشكار و ملموس زندگی هزاران انسان را تهدید می كند، چرا از سوی نهادهای مسوولی چون آژانس بین المللی انرژی هسته ای هیچ موافقتنامه، پادمان یا سازو كاری در عمل كاربردی نشده و در مقابل، فعالیت های صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از انرژی هسته ای تاكنون شش قطعنامه شورای امنیت، جلسات متعدد آژانس، تحریم های گسترده و... را به دنبال داشته است.

تحقیق**م.م.ك**1599



:: برچسب‌ها: سیاتل , فلوریدا , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روزشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی یونان( آنا) ' رجب طیب اردوغان' در تماس تلفنی با 'اندونیس ساماراس' نخست وزیر یونان بر ضرورت شروع رایزنیها در سطح عالی بین دو كشور تاكید كرد.

گفتنی است، در سال 2010 میلادی در زمان نخست وزیری 'جرج پاپا اندرئو' در یونان توافقنامه ای بین تركیه و یونان برای برگزاری اجلاس مشترك در سطح وزیران به منظور پیشبرد و توسعه همكاریها بین دو كشور امضا شد و یك بار این جلسه در آتن برگزار شد.

بر اثر مشكلات و بحران مالی در یونان جلسه بعدی كه قرار بود در تركیه برگزار شود، انجام نشد و نخست وزیران دو كشور در این تماس تلفنی بر ضرورت فعال كردن مفاد این توافقنامه تاكید كردند.

بر اساس گزارشها در این رابطه نخست وزیر تركیه نیز در تماس تلفنی با ' دیمتریس اوراموپولس' وزیر امور خارجه یونان بر ضرورت توسعه روابط دو كشور تاكید كردند.

رسانه های یونان در این رابطه گزارش دادند در زمانی كه ' دیمتریس اوراموپولوس ' شهردار آتن بود، ' رجب طیب اردوغان ' شهردار استانبول بوده و هردو روابط دوستانه ای با هم دارند.

یونان و تركیه اختلافات فراوانی بر سر مساله قبرس، چند جزیره سنگی در دریای مدیترانه و نحوه حاكمیت بر مرزهای دریایی بین دو كشور دارند.

به رغم تلاش های مكرر در دهه های اخیر برای حل این اختلافات نتایج مطلوبی بدست نیامده و هر از گاهی روابط دو كشور پس از مدت كوتاهی آرامش، مجدداً دچار تنش می شود.

اروپام**2170**2047**



:: برچسب‌ها: عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری موسسه فلسطین شناسی آلمان،' آلبرشت شروتر' بعد از امضای طوماری كه در راستای تحریم كالاهای صهیونیستی تولید شده در سرزمین های اشغالی تهیه شده بود،تاكید كرد كه از تحریم این كالاها حمایت می كند و در تصمیم خود محكم و استوار ایستاده است.

این طومار از سوی یك گروه مسیحی صلح طلب تهیه شده و در آن از مردم آلمان خواسته شده خرید كالاهای اسرائیلی كه در مناطق اشغالی و كرانه باختری رود اردن تولید می شود را تحریم كنند.

شروتر كه اخیرا برای دومین بار به عنوان شهردار این شهر انتخاب شده، خاطرنشان كرد: 'به تصمیم خودم در تحریم كالاهای اسرائیلی تولید شده در مناطق اشغالی پایبند هستم حتی اگر این اقدام من با مقاومت ها و مخالفت هایی رو به رو شود.'

این شهردار آلمانی مخالف اشغالگری و جنایات صهیونیست ها كه همچون دیگر همفكران خود از سوی لابی صهیونیستی به ضد سامی گری متهم شده،تاكید كرد: به عنوان كسی كه در آلمان شرقی متولد شده و رشد یافته است،به اینكه پایبند بر نظر و عقیده خود باشم عادت دارم و براثر فشار و تهدید از موضع خود عقب نشینی نخواهم كرد.

بعد از به قدرت رسیدن هیتلر در آلمان، وی در اقدامی خرید كالاهای یهودیان را در این كشور ممنوع كرد،به همین خاطر امروزه تحریم كالاهای صهیونیستی در آلمان از سوی اسرائیلی ها و حامیان صهیونیسم تحت عنوان ضد سامی گری خوانده می شود.

مسئله تحریم كالاهایی كه در مناطق اشغالی تولید می شود،به قدری در آلمان حساس است كه طرفداران این حركت بخاطر ترس از مواجه شدن با حملات لابی صهیونیستی، جلسات خود را به صورت مخفیانه برگزار می كند.

پایگاه خبری موسسه فلسطین شناسی همچنین با انتشار مطلبی در همین رابطه، نوشت:'رولف فرلگر' به عنوان یك یهودی آلمانی شناحته شده در این كشور كه از منتقدان بزرگ صهیونیست ها است،از اینكه شهردار شهر ینا بر نظر خود پایبند بوده از وی قدردانی كرد.

این اقدام آلبرشت شروتر در روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نیز بازتاب داشته است.

بیشتر كالاهایی كه توسط اسرائیلی ها در سرزمین های اشغالی تولید می شود را میوه، مركبات و سبزیجات تشكیل می دهد و به همین خاطر عملیات تحریم این نوع كالاها به عنوان ' تحریم اشغالگری تلخ' نامگذاری شده است.

اروپام** 2051** 1701**2047**



:: برچسب‌ها: فلوریدا , سگ , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'نخستین حراج تهران' كه عصر جمعه دوم تیر 1391 در هتل پارسیان آزادی تهران برپا شد و با فروشی خوبی همراه بود كه بیانگر علاقه جامعه ایرانی برای خرید آثار هنری است.

چكش سیاه رنگ 'حراج تهران' را 'رضا كیانیان' بازیگر و عكاس بر 73 نقاشی، مجسمه و عكس از 70 هنرمند ایرانی زد و در یك شب به یاد ماندنی همه آثار به فروش رسیدند.

این حراج كه در حضور نزدیك به یك هزار تماشاگر و 300 خریدار برپا شد، تابلوی بدون عنوان سهراب سپهری كه در سال 1346 در ابعاد 70 در 100 سانتی متر و با اكرلیك و رنگ روغن روی بوم خلق شده است با فروش 190 میلیون تومانی ، عنوان گران ترین اثر به فروش رسیده در نخستین حراج تهران را از آن خود كرد.

ذكر تصویری 'الله' تابلویی بزرگ از سیدمحمد احصایی در اندازه 142 در 193 سانتی متر است كه سال گذشته و با تكنیك رنگ روغن روی بوم خلق شد با فروش 120 میلیون تومانی حائز رتبه دوم شد و مجسمه ای كوچك از پرویز تناولی، ركورددار خاورمیانه، با عنوان 'دیوار و سه هیچ' در ابعاد 11 در 25 در 52 با فروش 116 میلیون تومانی در جای سوم ایستاد.

براساس این گزارش،در نخستین حراج تهران، هفت اثر دیگرهم به ركود بالای 50 میلیون تومان دست یافتند كه از آن جمله می توان به فروش مجسمه كوچك 'شاعر و استخوان شیر' اثر پرویز تناولی، تابلوی 'صداقت جباری' با عنوان 'راز نهان' و اثر 'پر' نصرالله افجه ای اشاره كرد.

'افشین پیرهاشمی' هنرمند 37 ساله نیز با فروش 65 میلیون تومانی تابلوی 'پایان زمان' كه در 150 در 200 سانتی متر با رنگ روغن روی بوم خلق شده ، تنها چهره زیر 40 سال بود كه در فهرستگان ركوردداران حراج تهران قرار داشت.

تابلویی از مجموعه كاهگل های 'پرویز كلانتری'،تابلوی 'آیدین آغداشلو'، اثری از 'غلامحسین نامی'، 'ناصر اویسی'، 'یعقوب امدادیان'،'محسن وزیری' و 'جلال شباهنگی' از جمله آثار هنرمندان پیشكسوت بود كه در حراج تهران عرضه شد.

در 73 اثر حاضر در نخستین حراج تهران، رقابت شدیدی میان آثار هنرمندان نقاشی خط بود كه از آن جمله می توان به تابلوی متفاوت'علی شیرازی' با عنوان'سوره حمد' اشاره كرد.

در بخش عكس همچنانكه انتظار می رفت اثر سه تكه ای 'عباس كیارستمی' پیشتاز فروش شد.این اثر از مجموعه تازه این فیلمساز جهانی ایرانی با عنوان 'سفید برفی' است كه تصویر یك گاو را در ابعاد 270 در182 سانتی متر نشان می دهد كه 36 میلیون تومان به فروش رسید. دومین فروش عكس را 'رضا كیانیان' به نام خود ثبت كرد. این عكس كه در سال 1387 خلق شده، آخرین كاری بود كه به روی میز حراج رفت و كیانیان عواید حاصل از فروش آن را به 'فصلنامه تخصصی هنر فردا' كرد.این اثر در میان تشویق ممتد حاضران،كه قیمت پیشنهادی 5 میلیون را برخود داشت به رقم 13 میلیون تومان به فروش رسید.

سهم جوانان در نخستین حراج تهران بسیار پررنگ و تعیین كننده بود كه با فروش قابل ملاحظه هم همراه شد.'پویا آریان پور'، 'احمد مرشدلو'،'شهریار احمدی'،'بیتا وكیلی'،'طاهره صمدی طاری' ،'گلناز فتحی'،' وحید چمانی'،'مجتبی تاجیك'،'دانا نهداران'،'داریوش قره زاد' از جمله هنرمندانی بودند كه آثارشان دراین حراج به فروش رسید.

علاوه براین در این حراج آثار قابل توجهی از هنرمندانی كه در قید حیات نیستند هم عرضه شد كه ركوردهای قابل ملاحظه ای به جای گذاشتند.آثار زنده یادان 'رضا مافی' و 'فرامرز پیلارام' هریك به مبلغ 46 میلیون تومان،'حسین كاظمی' و 'جعفر روحبخش' هریك 44 میلیون تومان و اثری دیگر از پیلارام 30 میلیون تومان چكش خوردند.

در میان مجسمه هایی كه در حراج تهران عرضه شدند، غیر از سه مجسمه پرویز تناولی، اثر 'حامد رشتیان' 13 میلیون تومان،'بهروز دارش'و 'كامبیز صبری'نیز فروخته شدند.

'حراج تهران' ابتكاری در پاسخ به علایق فزاینده به آفرینش های هنری و تلاشی برای دستیابی به شاخص ترین آثار هنر مدرن و معاصر ایران همزمان با عید مبعث دوشنبه 29 خرداد 1391 بخش نمایشگاهی خود را در هتل پارسیان آزادی آغاز كرده بود و بعد از پنج روز، عصر جمعه دوم تیر 1391 با برپایی حراجی و به جای گذاشتن فروش دو میلیارد و 150 میلیون تومانی كه ركوردی تاریخی برای هنر ایران محسوب می شود به كار خود پایان داد.

فراهنگ**9173**1588



:: برچسب‌ها: سفر , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

آقای سنداسکی که ۶۸ سال دارد هر ۴۸ اتهام را که مربوط به آزار جنسی ۱۰ پسربچه در مدت ۱۵ سال است رد کرده است.

جری سنداسکی، مربی سابق فوتبال در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در ۴۵ فقره از ۴۸ فقره اتهامی که در خصوص آزار جنسی کودکان مطرح بود مجرم شناخته شد.

آقای سنداسکی که ۶۸ سال دارد هر ۴۸ اتهام را که مربوط به آزار جنسی ۱۰ پسربچه در مدت ۱۵ سال است رد کرده است.

هیات منصفه در دومین روز مشورت ها و گفتگوهایش رای خود را اعلام کرده است.

بازداشت آقای سنداسکی در ماه نوامبر در دانشگاه پنسیلوانیا رخ داد، با اخراج ۷ مقام این دانشگاه از جمله مربی فوتبال مشهورش، جو پترنو همراه بود.

کیت دیلی خبرنگار بی بی سی در که دادگاه حضور داشته می گوید بعد از حکم آقای سنداسکی با لبخندی کوتاه دستش را برای خانواده اش تکان داده و بعد ماموران او را از سالن خارج کرده اند.

به گفته او جمعیت زیادی خارج از سالن دادگاه جمع شده بودند که با اعلام حکم دادگاه فریاد خوشحالی کشیدند.

اتهامات بی پایه

سنداسکی، که در دادگاه شهادت نداده متهم است که از طریق خیریه که خود بنا کرده بود کودکان را پیدا می کرده است.

او متهم شده که آزار جنسی این عده را در خانه اش، در هتلها و تاسیسات ورزشی دانشگاه انجام می داده است.

۸ مرد ۱۸ تا ۲۸ ساله در دادگاهی که تقریبا دو هفته طول کشید شرکت داشتند و شهادت دادند.

همسر آقای سنداسکی و ۲۸ شاهد دیگری که از جمله درباره کارهای خیریه او در دادگاه صحبت کردند در تیم شاهدان وکلای دفاع حاضر شدند.



:: برچسب‌ها: تصویر , بارسلونا , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

در این مدت اخبار، رویدادها و تحولات جاری در سوریه بر اساس سیاست ها، نگاه ها و مذاق رسانه های ماهواره ای عربی – غربی و بر اساس نوع هدف مورد نظر آنها با تغییرات مورد نیاز و سوابق معنی دار تنظیم می شود و در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.

در این ارتباط علاوه بر چنین تغییرات هدفمند كه برخی مواقع برای خود سوری های شاهد ماجرا نیز تعجب آور است، اختصاص بخش های زیادی از اخبار این شبكه ها به رویدادهای سوریه و بمباران خبری مخاطبان نیز از موارد قابل تامل در این ارتباط است.

بشر امروز در عصری زندگی می كند كه سلاح رسانه با استفاده از پیشرفت های خارق العاده علمی به خصوص در ارتباط با بخش ارتباطات هر روز جایگاه خود را بیش از گذشته گسترش داده و ابعاد جدیدی به خود می گیرد.

اكنون رسانه به عنوان یكی از قدرتمند ترین وسایل در كنار دیگر ابزارها و تسلیحات برای رسیدن به اهداف عاملان آن نقش آفرینی می كند و بی دلیل نیست كه برخی در این ارتباط بیشترین سرمایه گذاری را در ارتباط با رسانه انجام می دهند و برای رسیدن به اهداف خود به بهترین شكل در ابعاد سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی، اجتماعی و مشابه آن از رسانه با همه ابعاد پیچیده آن بهره بردای می كنند.

در چنین اوضاع و احوال رسانه ای، شرایط در سوریه برای مخاطبان داخل و خارج این كشور آنچنان رقم می خورد كه می توان گفت بسیار متفاوت از رویدادهای جاری است و درجه های این اختلاف نیز در برخی موارد بسیار بالا و چشمگیر است.

بروز چنین مشكلی در صحنه امروز سوریه و بسیاری از كشورهای مورد تهاجم رسانه های مغرض از زوایا و جنبه های مختلف قابل بررسی و ارزیابی است و اولین و محوری ترین موضوع در این خصوص وضعیت رسانه های كشور هدف است.

در این ارتباط باید گفت كه در یك نظر كلی رسانه های موجود در سوریه از نظر كمی و كیفی متاثر از شرایط و محیط سیاسی حاكم بر این كشور از سال های گذشته است و اكنون با توجه به تغییراتی كه در نوع نگاه ها به این رسانه ها به دنبال برخی اصلاحات در یك سال گذشته وجود دارد در حال تحول هستند و سال های آغازین تغییر خود را پشت سر می گذارند.

از زمان آغاز بحران در سوریه در اواخر اسفند ماه 1389 رسانه های این كشور مواضع منفعلانه ای در ارتباط با آن در پیش گرفته بودند و اكنون با توجه به اقدامات و تغییراتی كه در این كشور در بعد رسانه ای برای مقابله با تبلیغات و رسانه های مخالف صورت گرفته است ، مسوولان سوری به ضرورت خروج از این موضع و در پیش گرفتن موضع تهاجمی پی برده اند.

با ورود رسانه های سوریه به موضع تهاجمی، اتحادیه عرب به سردمداری دولت های عربستان و قطر سه هفته قبل در نشست وزیران خارجه این اتحادیه در دوحه تصمیم گرفت پخش شبكه های تلویزیونی سوریه از نیل سات و عرب سات را قطع و از برخی افشاگری ها مرتبط با اقدامات افراد مسلح در این كشور كه با حمایت برخی كشورهای عربی به ویژه قطر و عربستان انجام می شود، جلوگیری كند.

این تصمیم اتحادیه عرب علاوه بر این كه اقدام جدید سوریه یعنی اصلاحات رسانه ای و خروج این كشور از لاك دفاعی را نشان می دهد، همچنین حاكی از عدم تحمل چنین رسانه های ضعیف سوری در مقایسه با برخی غول های رسانه ای منطقه و بین المللی از سوی برخی طرفداران به اصطلاح آزادی بیان است كه در 15 ماه گذشته انواع خبرها را در ارتباط با تحولات سوریه به صورتی تحریف شده و یا با بزرگنمایی منتشر و اقدام به جوسازی علیه این كشور كرده اند.

در این ارتباط ذكر برخی مثال ها خالی از لطف نیست .

در جریان یكی از سفرهای هیات رسانه ای داخلی و خارجی در سوریه به شهر حماه در مركز این كشور كه تازه از كنترل افراد مسلح خارج شده بود، یكی از خبرنگاران غربی فقط از صحنه هایی مانند انباشت زباله ها در خیابان ها، سنگرهای افراد مسلح ، خرابی های شهر فیلمبرداری می كرد و این در حالی است كه در مقابل چنین صحنه هایی كارگران شهرداری مشغول جمع آوری زباله ها، بچه ها در برخی كوچه ها مشغول بازی و برخی از مردم همراه با وسایل زندگی خود در حال بازگشت به شهر بودند.

البته چنین تصاویری با سیاست های برخی رسانه سازگاری نداشت و آنان به دنبال انتشار اخباری دیگری از شهر حماه بودند و یا بهتر بگوییم ابعاد سیاه تحولات را بر خاكستری و یا سفید آن ترجیح می دادند.

البته این مطلب را نیز باید یادآور شد كه برخی از این رسانه ها كه امروز از اسم و رسمی برخوردار شده اند زمانی پا به عرصه وجود گذاشتند كه برخی مسایل مانند انتفاضه مردم فلسطین تازه آغاز شده بود و یا این كه نیروهای امریكایی افغانستان را اشغال كرده بودند و آنها با ارسال اخبار این تحولات بسرعت جایگاه خود را در بین افكار عمومی یافتند ولی پس از آن ضمن انحراف از مسیر اطلاع رسانی به ابزاری جهت رسیدن عده ای به اهداف سیاسی و پشت پرده تبدیل شدند و امروز می توان صحنه هایی از این امر را به وضوح در سوریه شاهد بود.

در این بین امری كه بیش از همه آزار دهنده است همراهی برخی از اصحاب رسانه با این رسانه های مغرض می باشد كه با وارونه نشان دادن برخی اخبار رویدادها تلاش دارند تا افكار عمومی را در جهت دیگری سوق دهند در حالی كه واقعیت غیر از این است .

برای مثال اواخر سال 1390 و در آستانه نشست شورای امنیت سازمان ملل افراد مسلح در اطراف شهر حمص با استفاده از سلاح های نیمه سنگین به برخی از روستاهای شیعه نشین در این منطقه حمله كردند و 300 نفر را زخمی و بیش از یكصد نفر را كشتند.

شماری از رسانه ها برای تاثیر گذاری بر روند تصمیم های این شورا در این ارتباط تلاش كردند تا این تراژدی را متوجه ارتش سوریه كنند غافل از این كه هیچگاه ارتش سوریه در آستانه چنین نشستی به چنین جنایتی آن هم علیه كسانی كه شمار زیادی از آنان حامی نظام هستند، اقدام نمی كند.

در این ارتباط حتی برخی شبكه ها كه تلاش كردند تا این جنایت را به نوعی به ارتش سوریه نسبت دهند از اعلام دقیق جزئیات موضوع مانند نام روستا و منطقه و ساكنان آن خودداری كردند تا مبادا مسایل و جزئیات موضوع آشكار شود.

در چنین شرایطی امری كه بسیار ضروری است لزوم حفظ هوشیاری و دقت در ارتباط با سیر حوادث و تحولات است تا از قرار گرفتن در برخی مسیرهای انحرافی با هدف كمك به برخی طرف ها كه به دنبال اهداف سیاسی خود در پس پرده جریان سازی های رسانه ای و تبلیغاتی هستند، به دور بود.

گزارش از: داود پورصحت

خاورم**1436**1431



:: برچسب‌ها: گل , انگلستان , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

'ناصر فیض' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا سابقه شعر آیینی در ادبیات فارسی را بسیار قدیمی دانست و افزود: شاعران از هر فرصتی برای اظهار ارادت به آستان ائمه و معصومین (ع) و تبیین مفاهیم ارزشی و اعتقادی استفاده می كردند.

وی افزود: در قرون مختلف اساتید فن و شاعران به شرح سجایای اخلاقی بزرگان دین می‌پرداختند، این روند پس از انقلاب جدی تر شد و شعر آیینی بیشتر مورد توجه قرار گرفت.

فیض با توضیح اینكه دامنه شعر آیینی گسترده و شامل شعر علوی ، نبوی ، عاشورایی ، رمضانیه ، غدیر و... است گفت : در این شاخه ها شاعران همواره به تبیین اعتقادات و مفاهیم ارزشی در مورد فلسفه انتظار ، حج ، ولایت ، واقعه غدیر خم و... پرداخته اند، انتظار می رود با توجه به اعتقادات و محتوای ارزشی انقلاب اسلامی توجه بیشتری به این نوع ادبیات نشان داده شود.

این شاعر معاصر با تاكید بر اینكه در شعر آیینی باید از زبانی فاخر و گویا بهره گرفت افزود: شاعران این گونه ادبی علاوه بر احاطه بر زبان فارسی باید در بكار گیری واژگان متعدد تبحر لازم را داشته باشند و از ظرفیتهای آن و تاریخ ادبیات برای خلق آثار بدیع بهره بگیرند.

به گفته فیض، شاعر باید اعتبار كلمه و حرمت آنچه را كه بر زبان می آورد را بشناسد، چرا كه در مدح و منقبت حضرت محمد (ص) و دیگر ائمه و معصومین نمی توان از زبانی سطحی و تعابیری ضعیف بهره گرفت.

وی با تاكید بر ذكر واقعیات در خلق اثر گفت : بیان اتفاقاتی كه صورت نگرفته ، ذكر احادیث غیر واقعی و تعابیر ضعیف صرفا برای سوزاندن دل ،سبب پایین آوردن شآن بزرگان دین خواهد شد ، شاعران باید بدانند وقتی در مدح حضرت رسول(ص) شعر می گویند از شخصیتی ارزشمند سخن می گویند كه خداوند او را برای رسالتی بزرگ انتخاب كرده است.

فیض با یاد آوری این نكته كه رعایت ادب و حفظ حرمت بزرگان در تولید یك اثر از ضروریات است ادامه داد: آگاهی داشتن به تاریخ ادبیات كشور و تاریخ اسلام ، داشتن اطلاعات روز لازمه كار شاعران و نویسندگان است.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()