نوشته شده توسط : amatrack

خبرگزاری فرانسه روز جمعه درخبری كوتاه و فوری از پكن اعلام كرد مداخله مسافران و خدمه هواپیما تلاش ربایندگان را خنثی كرد.

بیانیه فرمانداری سین كیانگ كه برروی پایگاه اطلاع رسانی آن قرار داده شده است حاكی است كه این هواپیما بدون هیچ مشكالی به فرودگاه بازگشته و هر شش رباینده بازداشت شده اند.

در این بیانیه به جزئیات بیشتر در باره این حادثه و انگیزه ربایندگان اشاره ای نشده است.

مترجمام.**1302**1740



:: برچسب‌ها: فرانسه , عروسی , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 10 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

دفتر پژوهش و بررسی های خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی علاوه بر انتشار روز شمار تاریخ معاصر ایران، گزارشی را با عنوان 'جهان در هفت روز پیش رو' با هدف ارایه گزیده ای از اهم رویدادهای مهم جهانی منتشر می سازد. گزارش حاضر چهل و چهارمین شماره از این مجموعه است.

علاقمندان می توانند گزارشهای مشابه را در روزهای جمعه هر هفته بر صفحه پژوهش وبسایت ایرنا، پیگیری كنند.

**30 ژوئن

- بندر تاریخی اسكندریه مصر به تصرف سپاهیان فرانسوی درآمد و به این ترتیب تسخیر خاك مصر، توسط نیروهای'ناپلئون بناپارت'آغاز شد.(1798)

- شورش ضد اسپانیایی در آمریكای جنوبی با رهبری'سیمون دوبولیوار'(یكی از میهن پرستان معروف كلمبیا) به قصد آزادسازی سرزمین های تحت تسلط اسپانیا آغاز شد.(1810)

- عناصر رادیواكتیو اورانیوم توسط 'هانری بكرل فرانسوی' كشف و منجر به آغاز عصر تازه‏ای به نام'عصر اتم'شد. از آن پس او را'پدر علم فیزیك جدید'نامیدند.(1896)

- كشتار مخالفان'آدولف هیتلر'(رهبر نازی در آلمان) برای بدست گرفتن قدرت كامل در آلمان، به دستور او آغاز شد.(1933)

- اولین نبرد تاریخی'العلمین' در منطقه ای به همین نام در سرزمین مصر واقع در شمال آفریقا، در جریان جنگ جهانی دوم، میان نیروهای آلمان و انگلیس اتفاق افتاد. این جنگ با پیروزی انگلیس به پایان رسید.(1942)

- روز استقلال كشور آفریقایی'زئیر'(كنگو فعلی) از استعمار بلژیك (كشوری در غرب اروپا) اعلام شد.(1960)

- سازمان پیمان آسیای جنوب شرقی موسوم به'سیتو' در پی خروج فرانسه در سال 1967 و پاكستان در سال 1972 و نیز آغاز دوره تنش‏زدایی در عرصه روابط بین‏الملل منحل شد. 'سیتو'در 8 سپتامبر 1954 با هدف تضمین صلح در منطقه جنوب شرقی آسیا و جنوب غربی اقیانوس كبیر در بانكوك(شهری در تایلند) شكل گرفت اما در حقیقت هدف از تشكیل آن، ایجاد مانعی برای گسترش كمونیسم در جنوب شرق آسیا بود.(1977)

- ژنرال'عمر حسن احمد البشیر' با انجام كودتای نظامی در سودان، دولت'صادق المهدی'را سرنگون و وی را بازداشت كرد و با صدور فرمانی، قانون اساسی سودان را به حالت تعلیق درآورد. صادق المهدی، دولت غیرنظامی این كشور را از سال 1986در پی سقوط 'جعفر نُمیری'(دیكتاتور سودان) تشكیل داد ه بود، اما در دوران حكومت خود با مشكلات عدیده ای از جمله رقابت احزاب در كشور برای كسب قدرت، مسأله شورشیان جنوب سودان، نیاز شدید به كمك‏های خارجی، نارضایتی در ارتش سودان و بالاخره فقر فزاینده و اقتصاد نابسامان مواجه شد.(1989)

- نظام تبعیض نژادی در كشور آفریقای جنوبی، بعد از مخالفت ها و مبارزات پی گیر سیاه پوستان به رهبری'نلسون ماندلا' بطور رسمی پایان یافت و با تصویب قانون اساسی جدید بر اساس تساوی حقوق سیاه پوستان و سفیدپوستان توسط پارلمان آفریقای جنوبی در سال 1993، اولین انتخابات ریاست جمهوری با شركت سیاه‏پوستان برگزار و نلسون ماندلا پیروز شد.رژیم تبعیض نژادی (آپارتاید) از سال 1948 توسط اقلیت سفیدپوست كشور آفریقای جنوبی بر اكثریت سیاهان تحمیل شده بود.(1991)

- صدام و 11 تن از همكاران نزدیك وی كه از ماهها پیش توسط دولت آمریكا زندانی شده بودند، در محلی نامعلوم و به صورت غیر علنی، به دولت موقت عراق تحویل داده شدند.(2004)

** 1 جولای

- حمله اسپانیایی ها به جزیره سیسیل (بزرگترین جزیره ایتالیا در دریای مدیترانه) آغاز شد. این جنگ با شكست اتریش (كه وظیفه دفاع از این جزیره را بر عهده داشت)، تصرف پالرمو و مسینا (از شهرهای مهم سیسیل) و تسخیر این جزیره توسط اسپانیا پایان یافت.(1718)

- سپاهیان فرانسوی به فرماندهی'ناپلئون بناپارت' با هدف قطع ارتباط انگلیس با مستعمره خویش(هند) به مصر حمله كردند و این شهر را به تصرف خود درآوردند.(1798)

- قرارداد اتحاد میان 'آلكساندر اول'(امپراتور روسیه) و'فردریك گیوم سوم'(پادشاه پروس)علیه 'ناپلئون بناپارت'(امپراتور فرانسه) به امضا رسید. این قرارداد به عنوان مقدمه ای برای ایجاد چهارمین اتحادیه سیاسی و نظامی دول اروپایی علیه فرانسه مطرح شد. بعدها علاوه بر روسیه و پروس، دولت های سوئد، انگلیس و چند دولت آلمانی نیز به این اتحادیه سیاسی پیوستند.(1806)

- انگلیس به بهانه ضبط و مصادره تریاك‏ های متعلق به بازرگانان خویش توسط دولت چین، جنگ اول تریاك را دراین كشور آغاز كرد. در نیمه اول قرن نوزدهم، انگلیسی‏ها با تسلط كامل بر هندوستان و انحصار بازار چین، در شمار قدرت مسلط استعماری آسیا قرار گرفتند و با وارد كردن تریاك به این كشور سبب وقوع جنگ اول تریاك شدند. بنابراین انگلیس، با به توپ بستن بندر'كانتون'در جنوب چین و تصرف بندر تجاری هنگ كنگ، این كشور را مجبور به امضای قرارداد صلح در سال 1842 كرد كه به موجب آن، بندر مهم هنگ‏كنگ به انگلیس تسلیم و رفت و آمد كشتی های خارجی در پنج بندر بزرگ چین آزاد شد.(1839)

- روز ملی و استقلال'كانادا'از انگلیس، با تشكیل'جمهوری فدرال كانادا'اعلام شد.(1867)

- در بحبوحه جنگ جهانی اول و در جریان نبرد'وُردَن'، در حالی كه آلمان حمله بزرگ و تازه‏ای را برای تصرف شهر وردن در فرانسه تدارك می‏دید، انگلیس و فرانسه، با هدف گشودن جبهه دومی در برابر آلمان و كاستن از فشار آنها در وُردَن، به تهاجم وسیعی در منطقه'سُومْ' ( در شمال غربی فرانسه) دست زدند.سرانجام پس از 140 روز، این نبرد بدون هیچ نتیجه ای برای طرفین درگیر به پایان رسید.(1916)

- روز استقلال كشور آفریقایی'سومالی'از ایتالیا اعلام شد.(1960)

- روز ملی و استقلال كشورهای آفریقایی'رواندا' و 'بروندی' از استعمار بلژیك اعلام شد.(1962)

- چین، بندر هنگ كنگ را، رسما از انگلیس تحویل گرفت. این بندر در جنگ اول تریاك میان چین و انگلیس در سال 1839 بر طبق قراردادی، به عنوان امتیازی استعماری، در اختیار انگلیس قرار گرفته بود و در سال 1898، انگلیس در یك قرارداد 99 ساله با دولت چین، آن را به اجاره خود درآورد. در اوایل دهه 1980 مذاكراتی میان پكن و لندن آغاز شد كه پایان این مذاكرات با مالكیت چین بر هنگ كنگ به رسمیت شناخته شد و در سال 1991 مردم این كشور پس از سال ها برای انتخاب نمایندگان خویش به پای صندوق های رای رفتند.(1997)

** 2 جولای

- جنگ معروف'سالامانگ' در نزدیكی شهری به همین نام واقع در اسپانیا، میان سپاهیان فرانسوی با نیروهای متحد انگلیس و اسپانیا، اتفاق افتاد. این جنگ با پیروزی فرانسویان به پایان رسید.(1810)

- جنگ مصر و عثمانی بر سر تصرف سرزمین سوریه با شكست امپراتوری عثمانی به پایان رسید. در این جنگ'ابراهیم پاشا' فرزند'محمد علی پاشا'(بنیانگذار مصر) موفق به شكست عثمانی ها و تصرف سوریه به مدت هفت سال شد.(1831)

- ویتنام شمالی و جنوبی پس از20 سال جدایی متحد شدند و استقرار رژیم جمهوری سوسیالیستی ویتنام در پایتخت این كشورشهر 'هانوی'اعلام شد. بدنبال خروج نیروهای اشغال‏گر آمریكایي به دلیل فشار جوامع بین المللی، بدون اخذ نتیجه‏ای از جنگ ویتنام و تحمل تلفات فراوان در سال 1973،مردم ویتنام پس از چند صد سال مبارزه با چین، فرانسه، ژاپن و آمریكا سرانجام از یوغ استعمار آزاد شد و در اولین قدم خواستار اتحاد دو قسمت شدند. در نهایت در جریان كنفرانس اتحاد دو ویتنام در سال 1975 تصمیم گرفته شد تا ویتنام جنوبی و شمالی در هم ادغام شوند.(1976)

- فاجعه'تونل منا' در عربستان، با مرگ یك هزار و 426 نفر بر اثر ازدحام جمعیت در هنگام اجرای مراسم حج به وقوع پیوست.(1990)

** 3 جولای

- جنگ های مقدماتی (آغازگر جنگ های11 ساله) میان فرانسه و دولت های انگلیس، هلند و آلمان آغاز شد.این جنگ ها توسط فرانسه آغاز و در زمان سلطنت 'لویی چهاردهم' با پیروزی هایی همراه و ادامه آن سبب بروز جنگ 13 ساله شد.(1701)

- جنگ آلمان و اتریش در سادووا در ایالت بوهم ( در اروپای مركزی كه اكنون در بخش غربی جمهوری چك قرار دارد) اتفاق افتاد. این جنگ در نهایت با پیروزی آلمان به پایان رسید.(1866)

** 4 جولای

- سلطنت اولین پادشاه سلسله تودور به نام'هانری تودور' یا'هانری هفتم' پس از انقراض سلسله سلطنتی لانكاستر، در انگلیس آغاز شد.(1485)

- 'الیزابت اول'یكی از مقتدرترین ملكه های انگلیس، بعد از مرگ خواهرش'ماری اول'معروف به 'ماری تودور'به پادشاهی رسید.(1558)

- روز ملی و استقلال'ایالات متحده امریكا'از انگلیس اعلام شد.(1776)

- وقوع زلزله در ایالت 'كانسو'چین،‌ سبب مرگ 200 هزار نفر شد.(1920)

** 5 جولای

- پس از بازگشت'شارل هشتم' (پادشاه فرانسه) از تسخیر ناپل، در خلال جنگ های تاریخی معروف به'جنگ های ایتالیا' جنگ میان ایتالیا و فرانسه آغاز شد. این جنگ با شكست ایتالیا پایان یافت.(1495)

- جنگ تاریخی'واگرام' در منطقه مرتفعی به همین نام نزدیك وین (پایتخت امپراتوری اتریش) میان اتریش و فرانسه در گرفت. این جنگ با شكست اتریش پایان یافت.(1809)

- روز ملی و استقلال'ونزوئلا' (كشوری در آمریكای جنوبی) از استعمار اسپانیا اعلام شد.(1811)

- روز استقلال كشور آفریقایی'الجزایر'از استعمار فرانسه اعلام شد.(1962)

- روز ملی و استقلال جمهوری كشور آفریقایی'كیپ ورد'(دماغه سبز)از استعمار پرتغال اعلام شد. (1975)

- ژنرال'محمد ضیاء الحق'(رییس ستاد ارتش پاكستان) با استفاده از شرایط بحرانی كشور، در كودتایی، دولت'ذوالفقار علی بوتو'را سرنگون كرد و قدرت را به دست گرفت. پس از آن او با پذیرش سمت ‏های نخست وزیری و ریاست جمهوری، سبب اعدام بوتو در سال 1979، سركوب جمعی از مخالفان خود، تعطیلی مجالس پاكستان و ممنوعیت فعالیت احزاب و مطبوعات شد. ضیاءالحق پس از یازده سال حكومت بر پاكستان، در سال 1988 به همراه تنی چند از سران ارتش پاكستان در انفجار یك هواپیمای نظامی كشته شد.(1977)

** 6 جولای

- هشتمین، طولانی ترین و آخرین جنگ مذهبی میان كاتولیك ها و پروتستان های فرانسه با كمك'فیلیپ دوم'(پادشاه اسپانیا) به كاتولیك ها و'الیزابت اول'(ملكه انگلیس) به پروتستان ها آغاز شد. سرانجام این جنگ، با مداخله كشورهای دیگردر زمان'هانری چهارم'پایان یافت.(1585)

- جزیره جاماییكا( در دریای كاراییب)، پس از جنگی خونین به تصرف انگلیس درآمد، این جزیره به مدت 159 سال (از زمان كشف) تحت سلطه اسپانیا قرار داشت.( 1670)

- معاهده سران سه كشور، 'نیكلای اول'(امپراتور روسیه)، 'شارل دهم'(پادشاه فرانسه) و'جورج چهارم'(پادشاه انگلیس) با هدف تضعیف قوای امپراتوری عثمانی كه مایه وحشت كشورهای اروپایی بود، در لندن منعقد شد. نتیجه این معاهده، اخطار به عثمانی در مورد استقلال یونان و سپس جنگ با آن امپراتوری بود.(1827)

- 'تزار نیكلای دوم' آخرین امپراتور روسیه كه به مدت دو سال اسیر انقلابیون كمونیست این كشور بود، با همه اعضای خانواده اش تیرباران شد.(1918)

- روز ملی و استقلال كشور آفریقایی'مالاوی'از استعمار انگلیس اعلام شد.(1964)

- روز ملی و استقلال جمهوری'كومور'(كشوری در آفریقا) از استعمار فرانسه اعلام شد.(1975)

اطلاع**2059**9128**1717**1599



:: برچسب‌ها: درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز جمعه ایرنا، 'جان واریو' به همراه 'برونو سزار' دیگر بازیكن برزیلی تیم سپاهان قرار بود از روز دوشنبه گذشته خود را به كادر فنی این تیم در اردوی تركیه معرفی كنند.

مشكلات گذرنامه ای مانع از آن شد كه این دو بازیكن برزیلی در زمان تعیین شده در اردوی تركیه حضور یابند.

'برونو سزار' دیگر بازیكن برزیلی تیم سپاهان قرار است روز یكشنبه هفته آینده، خود را به كادر فنی تیم فوتبال سپاهان در اردوی تركیه معرفی كند.

اردوی آمادگی تیم فوتبال سپاهان اصفهان، قهرمان لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران، از روز یكشنبه گذشته در مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' در نزدیكی شهر آنكارا پایتخت تركیه برپا شده است.

مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' در 70 كیلومتری شهر آنكارا قرار دارد و دارای حمام های آبگرم همانند سرعین در استان اردبیل است.

كاروان ورزشی تیم فوتبال سپاهان اصفهان متشكل از 38 بازیكن و همراه، در مجتمع تفریحی ورزشی 'قزلجه حمام' اسكان یافته است.

بازیكنان این تیم كه خود را برای شركت در مسابقات قهرمانی باشگاه های ایران و آسیا آماده می كنند، در مدت حضور در این اردو زیر نظر كادر فنی، تمرینات خود را پی خواهند گرفت.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته، تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مدت حضور خود در اردوی شهر آنكارا، چهار دیدار دوستانه برگزار می كند.

خاورم ** 230 ** 1071



:: برچسب‌ها: تایوان , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش دفتر خبرگزاری فارس در ترکیه، این روزها در محافل سیاسی و رسانه ای ترکیه صحبت از ملحق شدن برخی رهبران احزاب سیاسی ترکیه به حزب حاکم عدالت و توسعه به رهبری رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور می شود. در همین راستا روزنامه رادیکال در گزارشی نوشت که آقای نومان کورتول موش رهب حزب ندای مردم و سلیمان سوی لو رهبر سایق حزب دمکرات به حزب عدالت و توسعه محلق می شوند.



:: برچسب‌ها: جزیره , سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات مرکز پزشکی شهر دوور آمریکا عملکرد جدید و قابل توجه ویتامین D را درخصوص درمان افسردگی و کاهش علائم آن از طریق توانایی در بهبود خلق و خو نشان داد.



:: برچسب‌ها: بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محسن رضایی در نشست خبری که در حاشیه همایش تبیین حقوق حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه خلیج فارس در سالن کنفرانس اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: برای کنترل گرانی قرار است کمیسیونی مشترک بین مجلس شورای اسلامی و دولت تشکیل شود تا نظارت بیشتری بر روی قیمت‌ها انجام شود.



:: برچسب‌ها: آسیا , اسپانیا , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا، رییس جمهوری سوریه پنجشنبه شب در ادامه گفت وگو با برنامه

'فراسو'ی شبكه 4 سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: آنها (غرب) دارای تاریخ استعماری هستند و جوهره استعماری آنها تعییر نكرده و تنها ظاهر آن را تغییر داده‌اند.

وی افزود:‌ از نظر استعمارگران، كشورهای منطقه نباید در جهت منافع ملی خود حركت كنند. وقتی كشوری خلاف باورها، اصول و منافع آنها حركت كند، به آن نه می‌گویند همانطور كه در برنامه هسته‌ای ایران این اتفاق روی داده است.

وی افزود‌: كشورهای غربی با دستیابی ایران به دانش هسته‌ای مخالفند. آن‌ها بیش از بمب هسته‌ای ادعایی خود، از دانش هسته‌ای هراس دارند.

رییس جمهوری سوریه در ادامه تاكید كرد: برخی كشورهای منطقه از موضع سوریه در قبال فلسطین، لبنان، عراق و مقاومت در تنگنا قرار گرفته‌اند و تلاش دارند كه نقش سوریه را كمرنگ یا محو كنند.

'برخی كشورها نیز موضع خصمانه ندارند، اما در برابر كشورهای خارجی تسلیم می‌شوند و قادر به تصمیم گیری مستقل نیستند'.

به اعتقاد اسد، برای تروریست‌ها و دولت های حامی آنها، اصلاحات اهمیتی ندارد، زیرا نیروهایی كه مدعی بودند مشكل اصلاحات است، از آن بهره نبردند.

وی با تاكید بر اینكه به رغم همه فشارها، همچنان از مواضع مقاومت حمایت خواهد كرد، گفت: نمی‌‌توانیم از حمایت مقاومت دست برداریم، مگر اینكه ملت ها از آن دست كشیده و در نتیجه از حقوق خود چشم‌پوشی كنند. این موضوع از بدیهیات است ما سیاستهایمان را به حمایت از مردم بنیان نهادیم نه بر اساس جهت‌گیری غرب. جهت‌گیری ما ملی و مردمی است كه در موضوع فلسطین نیز استوار است.

وی مخالفان را باندهای 'مزدور و جنایتكار' معرفی كرد و گفت: آنها دولت نیستند، بلكه باندهایی هستند كه بوسیله شبه نظامیان هدایت می‌شوند.

وی افزود:‌ مقاومت لبنان نیز با این مساله روبه رو بوده است و در حال حاضر هم این موضوع در مورد سوریه رخ می‌دهد. با كمی دقت درمی‌یابید وقایع سوریه با هم ارتباط مستقیم دارند. كشتار 'حوله' درست زمان ورود 'كوفی عنان' به سوریه به وقوع پیوست.

اسد در مورد تدابیر سوریه برای جلوگیری از تكرار چنین فجایعی گفت: مسوولیت طبیعی ما به عنوان دولت این است كه از همه شهروندان حفاظت كنیم . وظیفه داریم تروریست ها را نابود كنیم، كشتن هر تروریست جان ده‌ها و صدها هزاران نفر را نجات می‌دهد.

وی تاكید كرد: از ماه ها قبل وقتی تروریسم به اوج خود رسید، به ویژه پس از كشتار حوله تصمیم گرفتیم در نابودی تروریست‌ها شدت عمل به خرج دهیم كه طبق قانون اساسی این وظیفه ماست.

اسد در ادامه این گفت وگوی تلویزیونی در مورد 'نقش مردم سوریه در ثبات این كشور' گفت: همه نقش‌ها از آن ملت است. وقتی درباره ارتش و دولت حرف می‌زنیم، نمی‌توانیم از ملت جدایشان كنیم. اگر مردم یا اكثریت آنها موضع‌ دیگری داشتند، ارتش یا دولت نمی‌توانست موضع متفاوت اتخاذ كنند. ارتش نمی‌تواند روبه روی مردم بایستد یا از آنها جدا شود این موضوع در راهپیمایی‌های میلیونی ثابت شده است.

رییس جمهوری سوریه افزود: پایداری مردم باعث شد كل كشور حتی بیش از دولت یا نهادهای آن پایدار بماند.

وی در پاسخ به این سووال كه 'چرا دولت سوریه درباره توطئه‌های بین‌المللی افشاگری نمی‌كند'؟ گفت: در اكثر موارد حمایت‌ها به گونه‌ای ناآشكار صورت ‌گرفته است. افراد مقیم در كشورهای دیگر و نه مستقیم از سوی دولت ها به مزدوران كمك می كنند و دلیل مادی دال بر دخالت فلان كشور وجود ندارد، اما ارتباط مستقیم بین مواضع آن كشورها و اتفاقات سوریه كاملا روشن است. به ویژه اینكه برخی كشورها رسما اعلام كرده‌اند كه از افراد مسلح حمایت می‌كنند و نیازی نیست ما بگوییم چه كشورهایی از تروریست‌ها حمایت می‌كنند.

وی در مورد موضع متفاوت برخی كشورهای عربی و اتحادیه عرب در مورد بحران دو كشور سوریه و بحرین اظهار داشت: من بیش از یك دهه در همه كنفرانس‌های سران كشورهای عربی حضور داشته ام. اتحادیه عرب اجازه نداشت در قبال مسائل كشورهای عربی نقش مثبت بازی كند. كلیه طرح‌‌هایی كه دنبال می‌شد برخلاف مصلحت اعراب بود. كنفرانس‌های سران عرب اغلب صحنه كشمكش بود.

وی افزود: اتحادیه عرب از سوی برخی كشورهای شناخته شده كه همواره مجری نقشه‌های خارجی در جهان عرب بودند، اجازه نداشت نقشی را ایفا كند، اما اكنون به این اتحادیه اجازه داده شده است تا نقشی بر خلاف مصالح اعراب ایفا كند، همانگونه كه در لیبی اتفاق افتاد. اتحادیه عرب پوشش بمباران لیبی را صادر كرد. سوریه تنها كشوری بود كه با آن مخالفت كرد لذا ما باید بهای این موضع را می‌پرداختیم از این رو بلافاصله پس از آن تصمیم از طریق اتحادیه حمله به سوریه را در دستور كار قرار دادند. واقعیت اتحادیه عرب در گذشته و حال چنین بوده است.

اسد همچنین در مورد حضور ناظران بین المللی در سوریه گفت: غرب به ناچار با حضور این ناظران موافقت كرد. پیش از آن تجربه ناظران عرب را داشتیم. آنها فرض می‌كردند كه ناظران می‌آیند تا همان واقعیتی را ببینند كه برخی مسوولان غربی رویای آن را در سر داشتند یعنی دولت مردم را می‌كشد و در نتیجه خیلی ساده از آنها خواسته می‌شد كه همین را بگویند لذا همزمان با ورود ناظران به این موضوع دامن می‌زدند.

وی افزود: در صدد بودند تا دولت سوریه را تحریك كنند تا واكنش نشان دهد و ناظران این واكنش را دیده و منتقل كنند. اما اولین گزارش كه ارائه شد خوب بود. ما از ناظران بیش از اینها انتظار داشتیم. به طور واضح آنچه را در مورد عملیات تروریستی به چشم خود می بینند گزارش دهند. بیش از پنج هزار نقض آتش‌بس وجود دارد. كمیته ناظران باید در پایان كار خود این مسائل را به طور روشن اعلام كند و در مورد پنج هزار نقض آتش‌بس توسط گروه‌های تروریستی سخن بگوید آنگاه می‌توانیم بگوییم بی‌طرف است. ما روزانه با آنها در گفت وگو هستیم و همكاری خوبی بین ناظران و دولت وجود دارد.

وی افزود: این یك شاخص مثبت است كه موجب خوشبینی ماست، اما قضاوت نهایی در پایان كار كمیته در سه ماه مأموریت خواهد بود.

رییس جمهوری سوریه در ارزیابی خود از طرح 'كوفی عنان' نیز گفت: طرح عنان طرح خوبی بود و ما از سر باورمندی با آن برخورد كردیم، مخصوصا بند مربوط به توقف خشونت ها كه از نظر ما به معنای توقف عملیات مجرمانه گروه‌های تروریستی و توقف حمایت های كشورهای حامی از آنها بود. طرح عنان همچنان برای حال و آینده كارآیی دارد.

اسد گقت: كشورهایی كه داعیه حمایت از طرح عنان را دارند، از این عنوان به طور جعلی و نادرست استفاده می‌كنند. آنها به سود خود می‌دانند كه طرح عنان شكست بخورد تا سوریه را متهم كنند كه طرح را به شكست كشانده و اینكه سوریه ادامه خشونت‌ها را به مصلحت خود می‌داند. در حالی كه این ادعا منطقی نیست و ما نخستین دولتی هستیم كه توقف خشونت ها به مصلحت اوست.

وی افزود: به مصلحت برخی كشورها است كه طرح شكست بخورد و سوریه را متهم كنند و این سخن را به شورای امنیت ببرند تا قطعنامه‌هایی علیه سوریه صادر كنند. البته برخی به قطعنامه شورای امنیت بسنده نمی‌كنند و برخی حمله نظامی به سبك لیبی می‌خواهند، اما تلاش آنها تا به حال ناكام مانده است. آنها می‌خواهند با شكست طرح عنان خشونت‌ها ادامه پیدا كند.

وی در مورد اینكه 'آیا طرح مشخصی برای حمله نظامی به سوریه وجود دارد'؟ اظهار داشت: هیچگونه اطلاعاتی در مورد طرح نداریم. برخی كشورها تلاش دارند موضوع را به سوی حمله نظامی بكشانند، اما سوریه مانند نقطه تلاقی گسل‌های زلزله است كه اگر دستخوش بازی‌هایی شود، زلزله به سمت‌های مختلف و دوردست‌ها كشیده می‌شود. این موضوع بسیار فراتر از محاسبات برخی‌هاست لذا فكر نمی‌كنم با داشتن كمی عقل به سوی عمل نظامی بروند.

وی گفت: غربی‌ها از یكسو از طرح صلح عنان حمایت و از سوی دیگر طرح براندازی را دنبال می‌كنند. این همان معیارهای دوگانه و نفاق سیاسی است. غربی‌ها از حقوق بشر سخن می‌گویند به اسرائیل سلاح می‌دهند تا فلسطینی‌ها را بكشد. این نفاق غرب تغییر نیافته و نخواهد یافت.

اسد در باره نقش القاعده در حوادث سوریه نیز گفت: شماری از اعضای شبكه تروریستی القاعده در سوریه بازداشت شده‌اند و به عملیات جنایتكارانه خود اعتراف كرده‌اند.

وی در مورد حمایت تسلیحاتی عربستان و قطر از تروریست ها در سوریه نیز گفت:‌ آنها علیه شهروندان سوریه عمل می‌كنند، نمی‌دانم كدام كشور بر اساس باورهای خود عمل می‌كند و كدام كشور بر مبنای باورهای خارجی نقش بازی می‌كند، اما می‌دانیم برخی مسوولان این كشورها با مواضع سوریه طی سال های گذشته مشكل داشته‌ و تلاش كرده اند مواضع اصولی سوریه را تغییر دهند.

اسد همچنین گفت: ما در معرض فشارهای جهانی از سوی بزرگ‌ ترین كشورهای جهان و بسیاری از كشورهای منطقه قرار گرفته ایم كه بسیار طاقت فرساست، با این همه با خصلت میهن دوستی به مقابله با آن برخاسته ایم.

وی در بخش دیگری از این گفت وگو تصریح كرد: ما همچنین بهای بی ثباتی در عراق را می پردازیم. سوریه و ایران بیش از سایر كشورها به حمایت از عراق و ثبات این كشور پس از تجاوز امریكا اهتمام داشته اند، زیرا بی ثباتی در عراق زیان آور خواهد بود.

وی افزود: نابسامانی اوضاع عراق به نابسامانی اوضاع در ایران و سوریه یا كشورهای همجوار منجر می شود، همین امر درباره سوریه هم صدق پیدا می كند. ما در مدیترانه، خلیج فارس و دریای سیاه بافت اجتماعی مشابه یكدیگر داریم، كشورهایی كه برای حمله به منطقه نقشه می كشند برای تجزیه آن برنامه دارند اگر یكی از این كشورها تجزیه شود، پیامد 'دومینویی' خواهد داشت كه به هر سمت و سو می رود و نمی توان آن را به شرق یا غرب یا حتی شمال و جنوب محدود كرد .

وی در ادامه افزود: امریكایی ها بر حسب منافع و طبق دیدگاه خود، سیاست موقت را دنبال می كنند؛ چه كسی القاعده را اختراع كرد؟ آیا افغانستان یا پاكستان آن را اختراع كردند یا امریكا با پول كشورهای عربی؟

بشار اسد اضافه كرد: این امر شناخته شده است، آنها از القاعده حمایت می كردند و در دهه هشتاد از زبان 'رونالد ریگان' رئیس جمهوری وقت امریكا آنان را 'رزمندگان آزادی' می نامیدند پس از چند سال یا چند دهه به 'تروریست' ها تغییر نام دادند، اكنون برخی از آنان بازگشته اند تا با آمریكایی ها تعامل كنند و حالا می گویند تندروهای خوب داریم و تندروهای بد.

وی افزود: آنها نقش تقسیم می كنند و طبق وضعی كه امریكا در آن به سر می برد، نام گذاری ها و اصطلاحات را تغییر می دهند. اگر القاعده به كشوری حمله كند كه امریكا از ان خوشش نمی آید، انها خوبند، ولی چنانچه به منافع امریكا و همپیمانان آن در منطقه ای خاص حمله كنند، آنها بد هستند. این منطق امریكایی است .

بشار اسد در پاسخ به سووالی در خصوص طرح خاورمیانه جدید گفت: كشمكش میان دو طرح در جریان است و این كشمكش تازگی ندارد، قدمت آن هم به قدمت استعمار است ولی با شكل اخیر این طرح استعماری، خاورمیانه جدید نامیده شد.

وی افزود: ما در سوریه از سال ها پیش گفتیم كه با نام خاورمیانه جدید مخالفتی نداریم ، اما محتوای خاورمیانه جدید خاورمیانه مقاوم است در برابر هر طرحی كه از خارج می آید، در مقابل دیكته كردن ها، اشغالگری ها و سلطه گری ها مقاومت می كند، طرحی است كه خاستگاه ان ملت های منطقه و منافع ملت هاست.

اسد افزود: این تحلیل دقیق و واقعی 'خاورمیانه جدید' است كه البته جزئیات فراوانی دارد، به اعتقاد من این كشمكش ادامه خواهد یافت، ولی ما به عنوان كشورها و ملت های منطقه هرگز اجازه نمی دهیم طرحی در این منطقه عملی شود، مگر اینكه بیانگر منافع ما باشد.

وی درخصوص ادامه حمایت از مقاومت تصریح كرد: این موضوع به تمایل ملت ها بستگی دارد وقتی ملتی بر اساس اصول و منافع تصمیم می گیرد كه از مقاومت حمایت كند باید از آن حمایت كرد. ما در آینده به ویژه در سیاست خارجی هیچ تصمیمی اتخاذ نمی كنیم كه با منطق مردمی، آداب و رسوم و رویكرد عموم آحاد ملت در تناقض باشد.

**1536**1368**



:: برچسب‌ها: حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
صرافی

بعد از بحران ارزی زمستان سال گذشته، این اولین باری است که قیمت دلار به بالای دو هزار تومان رسیده است

از تهران گزارش شده که روز پنج شنبه هشتم تیر (۲۸ ژوئن) در آخرین روز کاری هفته در تهران، قیمت هر دلار آمریکا یک بار دیگر بعد از زمستان سال گذشته، به بالای دو هزار تومان رسیده است.

بنابر گزارش‌ها، صرافی های پایتخت ایران، در حالی به کار خود در آخرین روز هفته پایان دادند که هر دلار آمریکا به قیمت دو هزار و پنج تومان، هر یورو واحد پول اروپایی به قیمت دو هزار و ۵۲۰ تومان و هر پوند بریتانیا سه هزار و ۸۰ تومان رسیده است.

این در حالی است که بعد از بحران ارزی زمستان سال گذشته در ایران، قیمت هر دلار آمریکا به حدود ۱۶۵۰ تومان کاهش پیدا کرد و بعد از آن روند صعودی آن آغاز شد و این افزایش قیمت کمابیش ادامه داشت.

اما بعد از بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ در مسکو بر سرعت رشد قیمت های طلا و انواع ارزهای بین المللی در بازار اضافه شد به گونه ای که در فاصله دو روز گذشته یکصدتومان به قیمت هر دلار اضافه شده است.

دلار آمریکا که دو روز پیش در بازار تهران در حدود ۱۹۰۰ تومان معامله می شد، در آخرین لحظات فعالیت بازار ارز تهران هفته اول تابستان بعد از چند ماه دوباره یک رکورد تاریخی بر جا گذاشت و از مرز دو هزار تومان عبور کرد.

همزمان، قیمت هر گرم طلا در بازار ایران نیز که تا دو روز پیش حدود ۷۲ هزار تومان به فروش می رسید در روز پنج شنبه به بیش از ۷۷ هزار تومان رسید.

به گزارش وبسایت خبرآنلاین، هر سکه بهار آزادی طرح قدیم به قیمت ۷۷۷ هزار تومان و هر سکه بهار آزادی طرح جدید به قیمت ۷۷۵ هزار تومان در بازار معامله شده است.

این اتفاق در حالی رخ داده است که محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی روز گذشته به خبرگزاری فارس گفته بود که "بخش عمده ای از این نوسانات (بازار ارز) تحت تأثیر عامل انتظارات متأثر از تحولات سیاسی و روانی است و در عمل اتفاقی نمی افتد که قیمت را دستخوش تغییر معناداری کند."

رئیس کل بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز تاکید کرده بود که "مردم به شایعات توجه نکنند و تحت تأثیر جو روانی سودجویان قرار نگیرند."

از سخنان آقای بهمنی بر می آید که بانک مرکزی ایران نگران افزایش احتمالی قیمت ارز بود برای همین هم آقای بهمنی تاکید داشت که"ذخائر ارزی کشور تکافوی نیازهایمان را می کند و هیچ مضیقه ای در تأمین ارز مورد نیاز وجود ندارد و این اطمینان را نیز می دهم که در آینده هم چنین کمبودی نخواهیم داشت."

با وجود هشدار رئیس کل بانک مرکزی ایران، قیمت های بازار به قیمت های زمستان تب‌دار سال گذشته برگشته است و این احتمال وجود دارد که با شروع تحریم های اتحادیه اروپا که دو روز دیگر آغاز می شود، قیمت ها افزایش بیشتری پیدا کند.

این نگرانی بعد از آخرین دور مذاکرات بی نتیجه ایران و گروه ۱+۵ در مسکو وجود داشت که با شروع دور تازه تحریم های اتحادیه اروپا علیه واردات نفت و ارتباط های بانکی با جمهوری اسلامی، اقتصاد ایران با دشواری های تازه ای رو به رو شود و محدودیت های تازه بازار طلا و ارز را تحت تاثیر قرار دهد.



:: برچسب‌ها: ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این مذاكره قرار است فردا و یك روز پیش از برگزاری نشست ژنو پیرامون مسایل سوریه، در روسیه برگزار شود.

وزارت امور خارجه روسیه اعلام كرد كه لاوروف و كلینتون قرار است فردا ساعت 17 و 30 دقیقه در سنت پترزبورگ نشست خبری داشته باشند.

صبح پنجشنبه نیز لاوروف و 'كوفی عنان' نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، در یك گفت و گوی تلفنی در باره نشست آتی بین المللی سوریه مذاكره كردند.

نماینده سازمان ملل در امور سوریه روز چهارشنبه در بیانیه ای از برگزاری نشست روز شنبه گروه تماس سوریه در ژنو خبر داد و گفت كه دعوت نامه برای وزرای خارجه پنج كشور عضو دائم شورای امنیت به همراه وزیر خارجه تركیه برای حضور در این نشست فرستاده شده است.

در بیانیه روز چهارشنبه عنان، هدف از تشكیل گروه تماس سوریه و نشست ژنو برداشتن گام هایی موثر به منظور اجرای كامل قطعنامه های 2042 و 2043 شورای امنیت و طرح شش ماده ای صلح در این كشور اعلام شده است.

اما با وجود تاكید عنان بر لزوم مشاركت ایران در تلاش‌ها برای حل بحران سوریه، فشارهای آمریكا موجب شده است كه ایران به این نشست دعوت نشود.

'ویكتوریا نولند' سخنگوی وزارت امور خارجه آمریكا روز سه شنبه هفته جاری گفته بود كه واشنگتن مشاركت دادن ایران برای حل بحران سوریه را مناسب نمی‌داند.

این در حالی است كه 'ولادیمیر پوتین' رییس جمهوری روسیه در همان روز بر سودمند بودن حضور ایران در نشست ژنو تاكید كرد.

'محمد خزاعی' نماینده دائم ایران در سازمان ملل، در واكنش به این تلاش آمریكا برای عدم حضور تهران در نشست گروه تماس به منظور حل بحران سوریه، تاكید كرد این تلاش ها نشان می دهد كه عده ای نمی خواهند نفوذ واقعی ایران برای حل مناقشات منطقه ای را درك كنند و واقعیت های موجود را بپذیرند.

وزرای امور خارجه قطر، كویت و عراق و همچنین نماینده اتحادیه عرب از دیگر شركت كنندگان در نشست ژنو هستند.

مترجمام/9242**1368**



:: برچسب‌ها: نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، غلامحسین محسنی اژه ای در همایش نقش دادستانی در پیشگیری و پیگیری جرایم مواد مخدر در مجتمع دادگاه های تجدید نظر استان خراسان رضوی افزود: امروزه بسیاری از مسئولان و مردم مواد مخدر را به عنوان یك معضل می دانند و از آن به عنوان یك تهدید یاد می كنند و این در حالی است كه در همسایگی ما عمده مواد مخدر تولید می شود كه پس از اشغال و حضور ناتو كشت خشخاش و تولید مواد مخدر در این كشور دهها برابر افزایش یافته است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد : اشغالگران باحضور در كشور همسایه وظیفه دارند با این جرایم سازمان یافته مبارزه كنند اما نه تنها مبارزه نمی كنند بلكه موجب تشدید تولید مواد مخدر به ویژه مواد صنعتی نیز شده اند كه بخشی از آن برای ترانزیت و بخشی دیگر برای توزیع در ایران است.

محسنی اژه ای با بیان اینكه پشت قضیه مواد مخدر از توزیع تا توسعه آن مسائل سیاسی وجود دارد گفت: كشورهایی كه با نظام مقدس جمهوری اسلامی دشمنی دارند پشت این قضیه قرار دارند و كشورهای مافیای مواد مخدر نیز كار خود را می كنند.

دادستان كل كشور با بیان ایكه امروزه هزاران نفر از جوانان ما در معرض ابتلا به مواد مخدر قرار دارند و جمع زیادی از مردم نیز جان خود را در این زمینه از دست می دهند افزود: امروزه بر اثر مواد مخدر كانون های خانواده لطمه جدی دیده اند و درصدی از طلاق ها براثر اعتیاد به مواد مخدر است.

محسنی با تاكید براینكه مواد مخدر سبب بسیاری از جرایم خشن دركشور است گفت:علت برخی قتل های فجیع و مسائل خطرناك مانند قمه كشی ها و چاقوكشی نیز مصرف مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی است.

وی افزود : به عنوان نمونه جوانی سر پدر خود را با اره بردیده بود كه وقتی از او سوال شد چطور شد كه این كار را انجام دادی گفت مواد روان گردان مصرف كرده بودم و فكر می كردم تنه درخت را می برم.

وی گفت: مواد مخدر و به ویژه مواد مخدر صنعتی جوانان ما را از تحصیل، كار و زندگی ساقط كرده و برخی از خانواده های متدین و خوب جامعه براثر این معضل ضربه دیده اند.

دادستان كل كشور اظهار داشت: باید این غده خطرناك تر از سرطان را عمل و جراحی كرد كه هزینه هم دارد اما باید بدانیم وقتی عضو یا سرپرستی از خانواده اعدام می شود و یا به زندان می رود مسیر زندگی فرزندان وی نیز تغییر می یابد و اینها همه هزینه است.

محسنی اژه ای گفت: باید مجموعه ای از اقدامات داشته باشیم تا این مساله را علاج اساسی كنیم.

دادستان كل كشور ادامه داد: باید مجلس، دولت، قوه قضاییه، رسانه ها، هنرمندان ، مردم، نیروهای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی پای كار بیایند البته نمی گویم نظام پای كار نیست اما به میزان اهمیتی كه مبارزه با مواد مخدر دارد همه ظرفیت ها به كار گرفته نشده است.

محسنی اژه ای افزود: آیا آن مقداری كه برای جلوگیری از وقوع یك ترور كه كاملا لازم و ضروریست برنامه ریزی می كنیم، در خصوص پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر نیز برنامه ریزی می شود؟

وی تصریح كرد: آیا وزارت بهداشت در زمان بودجه نویسی و بكار گیری مراكز درمانی مساله پیشگیری و درمان مبتلایان به مواد مخدر را در نظر می گیرد.

وی گفت: امروز یكی از بالاترین آمارها در زندان ها محكومان مواد مخدر هستند و یكی از بالاترین آمارها در دادگاه ها از مواد مخدر ناشی می شود.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: اگر خود من این مسئولیت را در موضوع مبارزه با مواد مخدر نداشتم امروز آنقدر حساس نمی شدم و این نشان می دهد آنطور كه باید به دست اندركاران پیشگیری، درمان و مبارزه با مواد مخدر و تك تك افراد جامعه اطلاع رسانی نمی شود.

وی افزود: قوه قضائیه یك عضو از ستاد مبارزه با مواد مخدر است و سایر نهادها و وزارت خانه ها نیز در این ستاد عضو هستند كه ریاست آن بر عهده رئیس جمهور است اما آیا در مسائل ناشی از این بلای خانمان سوز برای همه جامعه، مدیران، استاندارن، فرمانداران و وزرا آنطور كه باید اطلاع رسانی می شود؟

به گفته محسنی اژه ای باید طرح و ابتكارات جدیدی اتخاذ كرد تا این بلای خانمان سوز ریشه كن شود.

وی گفت : همچنین این حرف كه گاهی برخی مسئولان می گویند مقابله و درمان مواد مخدر فایده ای ندارد خطرناك است.

دادستان كل كشور افزود: اگر مبارزه با مواد مخدر در همین حد نیز وجود نداشت امروز وضع كشور خطرناك بود.

سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: دشمنان نظام پیوسته در همه عرصه ها به دنبال این هستند كه مارا درانجام وظیفه سست و بی اعتماد كنند تا نسبت به نتیجه كار بی اعتماد شده و در حوزه مبارزه با مواد مخدر دچار تردید شویم.

وی ادامه داد : بخش زیادی از جرایم مربوط به مواد مخدر در دنیا جزو جرایم سازمان یافته است اما آیا برای مقابله با این جرم در كشور نیز برنامه ریزی شده است.

محسنی اژه ای اظهار داشت : آیا دادسراها و دادگاه ها در بحث مبارزه با مواد مخدر با یكدیگر هماهنگ هستند و آیا سازمان زندان ها مرخصی، عفو و رای های باز خود را با مجموعه دستگاه قضا هماهنگ می كنند؟

گفت: آیا سازمان زندان ها وقتی می خواهد عفو و یا رای دهد از دادستان هم سوال می كند؟

وی تصریح كرد: امروز وظیفه بزرگی بر دوش ستاد مبارزه با مواد مخدر است و این وظیفه ستاد است كه خطر را به دستگاه های ذیربط گوشزد كرده و ساماندهی مبارزه با معضل مواد مخدر را به عهده گیرد.

اجتمام** **9190** 1568



:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1391 | نظرات ()