نوشته شده توسط : amatrack


:: برچسب‌ها: حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واگادوگو ،‌ رهبران این 6 كشور طی انتشار بیانیه ای در پایان اجلاسی كه برای پایان دادن به بحران در كشور مالی تشكیل شده بود ،‌درخواست شان را اعلام كردند.

دربیانیه رهبران كشورهای مالی ، نیجر، چاد، سنگال ، بوركینافاسو و نیجریه از دادگاه بین المللی جنایات جنگی خواسته اند تحقیقات لازم به منظور شناسایی عوامل مسوول در جنایات جنگی و اقدام لازم علیه آنها صورت بگیرد.

رهبران این كشورها امروز شنبه در نشستی در 'واگادوگو ' راه های تشكیل دولت وحدت ملی در مالی برای مقابله با بحران ناشی از سلطه گروه های مسلح در شمال این كشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این نشست 'بلیز كامباوری' رییس جمهوری بوركینافاسو میانجی گروه اقتصادی كشورهای غرب آفریقا و شش نفر از همتایان او با نمایندگان احزاب سیاسی و نهادهای جامعه مدنی مالی دیدار و گفت وگو كردند.

كومباوری در این نشست با اشاره به اینكه نهادهای قانونی در باماكو پایتخت مالی ضعیف و شكننده اند گفت: اندیشیدن در تشكیل دولت توافقی در مالی و حمایت از رییس جمهوری انتقالی هدفی بزرگ بشمار می رود.

دیونكوندا تراوری رییس جمهوری انتقالی مالی به دلیل بیماری در این نشست حضور نداشت و تنها شركت كننده از طرف این دولت رقیه تراوری وزیر یكپارچگی آفریقا حضور داشت.

كومباوری در سخنانی بر لزوم اتخاذ اقدامات فوری برای مقابله با خطر تروریسم در شمال مالی تاكید كرد و گفت : اوضاع انسانی در این كشور رو به وخامت است.

رییس جمهوری ساحل عاج كه ریاست گروه اقتصادی را به عهده دارد گفت: نمی توانیم اوضاع كنونی در مالی را بپذیریم .

وی افزود: بازگشت رییس جمهوری مالی به باماكو و تشكیل دولت وحدت ملی گسترده با برنامه و چارچوب مشخص برای مدت یك سال باعث وحدت ملت برای بازگشت دمكراسی و یكپارچگی خاك این كشور خواهد شد.

از دیدگاه گروه كشورهای غرب آفریقا برای مقابله با بحران در شمال مالی لازم است هرچه سریعتر ثبات و مقامات دولت انتقالی به این كشور بازگردد.

افراد وابسته به القاعده در كشورهای مغرب اسلامی و شورشیان الطوارق در ژانویه گذشته ضمن حمله به شمال مالی این منطقه را تحت تصرف خود درآوردند.

در حال حاضر گزینه دخالت نظامی كشورهای منطقه برای بازگشت یكپارچگی مالی مطرح است اما این گزینه از سوی سازمان ملل مورد پذیرش قرار نگرفته است.

1682



:: برچسب‌ها: شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش رویترز از بنغازی ،‌ این فرد معترض هنگامیكه قصد داشت یك صندوق رای گیری را از یكی از شعبه های اخذ رای برباید ،‌ كشته شد.

كشته شدن این فرد ،‌ اولین مورد در نوع خود در اولین روز اولین رای گیری آزاد ملی پس از 60 سال درلیبی است.

شهر اجدابیا كانون اعتراض علیه انتخابات در شرق لیبی است كه این انتخابات را ریاكاری و ساختگی عنوان كرده و خواهان خودمختاری بیشتر در این منطقه هستند.

عمر الخضراوی معاون وزی كشور لیبی در یك كنفرانس خبری در طرابلس – پایتخت لیبی – گفت :‌ سه مرد سوار بریك د ستگاه خودرو تلاش می كرد ند در شعبه های اخذ رای روند رای گیری و انتخابات را مورد تهدید قراردهند.

وی افزود :‌ ماموران گارد امنیتی محلی با تعقیب این خودرو و تیراندازی به طرف آن ،‌یكی از سرنشینان آنرا كشته و دو سرنشین دیگر را زخمی كردند.

پیشتر نیز یك مقام محلی انتخابات گفت :‌ افراد یاد شده تلاش كردند وارد شعبه اخذ رای شده و صندوق آرا را بدزند.

1682



:: برچسب‌ها: بریتانیا , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

*** كشف و خنثی سازی شش بمب

واحدهای مهندسی ارتش سوریه در شهر 'ادلب' در شمال غرب سوریه شش بمب را كشف و خنثی كردند.

به گزارش شبكه تلویزیونی الاخباریه وزن یكی از این بمب ها كه در منطقه 'شیخ یوسف' شهر ادلب كشف شد، 70 كیلوگرم بود.

*** درگیری نیروهای سوری با افراد مسلح در دیرالزور

نیروهای امنیتی سوریه در دو منطقه 'العمال' و 'شیخ یاسین' شهر 'دیرالزور' در شرق سوریه و در نزدیك مرز این كشور با عراق با افراد مسلح كه به مردم حمله و به دارایی آنان آسیب وارد می كردند، درگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، در جریان این درگیری خساراتی به این افراد وارد و چهار دستگاه خودرو آنان نیز منهدم شد.

افراد مسلح در این مناطق علاوه بر آزار و اذیت مردم اقدام به آدم ربایی می كردند.

در منطقه 'جمعیه الرصافه' دیرالزور نیز شماری از افراد مسلح به دست نیروهای امنیتی سوریه دستگیر شدند و سلاح آنان نیز ضبط شد.

*** درگیری بین نیروهای امنیتی سوریه با افراد مسلح در جنوب این كشور

نیروهای امنیتی سوریه در اطراف شهر 'درعا' در جنوب سوریه و در نزدیك مرز این كشور با اردن با افراد مسلح مستقر در یك مخفیگاه در منطقه 'شیخ مسكین' درگیر شدند.

به گزارش سانا ، در این درگیری شماری از افراد مسلح كشته و شمار دیگری دستگیر شدند كه در بین آنان عده ای از افراد تحت تعقیب حضور دارند.

شناسایی این مخفیگاه به دنبال ارائه اطلاعات مردمی صورت گرفت.

*** درگیری با آشوبگران در حلب

نیروهای امنیتی سوریه در منطقه 'صلاح الدین' شهر حلب با افرادی كه با استفاده از چوب و میله های آهنی مغازه داران را به بستن محل های كسب و كار خود مجبور می كردند، درگیر شدند.

به گزارش سانا، در این درگیری شماری از این افراد زخمی شدند.

خاورم**1436**1431**1368**



:: برچسب‌ها: بهار , گربه ,
:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
شورای نگهبان

پیش از این عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان مخالفت این شورا با تشکیل این هیئت را اعلام کرده بود

شورای نگهبان، هیات نظارت بر قانون اساسی را که از سوی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور تشکیل شده، غیر قانونی اعلام کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس این شورا در پاسخ به درخواست هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه که محمود شاهرودی رئیس سابق قوه قضائیه ریاست آن را بر عهده دارد، اعلام کرده است: ریاست جمهوری در مورد نظارت بر مجلس خبرگان،، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، مسئولیتی ندارد."

شورای نگهبان همچنین هرگونه تشکیلات مرتبط با این قضیه را غیر قانونی دانست.

همزمان اللهیار ملکشاهی، رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس از آقای احمدی نژاد درخواست کرد که هر چه سریعتر این هیات را منحل کند.

آقای ملکشاهی در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت: "بر اساس اصل ۱۱۳ قانون اساسی پس از مقام معظم رهبری، رئیس جمهور عالی ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی را بر عهده دارد بنابر این رئیس جمهور تنها مجری قانون اساسی است نه ناظر بر اجرای آن."

هیات نظارت بر قانون اساسی پس از حدود هفت سال از انحلال آن، در بهمن ماه گذشته و در پی اقدام محمود احمدی نژاد به انتصاب محمدعلی حجازی به عنوان دبیر هیات نظارت بر قانون اساسی، فعالیت خود را از سر گرفت.

دیدگاه‌ دولت خاتمی و احمدی نژاد درباره تشکیل هیئت نظارت بر قانون اساسی

  • هیات نظارت و پیگیری اجرای قانون اساسی در چهارمین ماه ریاست جمهوری محمد خاتمی در سال ۱۳۷۶ تشکیل شد
  • محمد خاتمی در طول هشت سال ریاست جمهوری بارها به دلیل نقض قانون اساسی به نهادهای این کشور از جمله قوه قضائیه اخطار قانون اساسی داد
  • سخنگوی دولت محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۲ اعلام کرد که دولت آقای احمدی نژاد برای اجرای قانون اساسی نیازی به این هیات ندارد
  • اسفند سال ۱۳۹۰ محمود احمدی نژاد گفت: زمانی برداشت بنده این بود که نیازی به وجود این هیات نیست اما امروز به این نتیجه رسیده‌ام که وجود چنین هیاتی بسیار بسیار مورد نیاز و لازم است

پس از آن بود که این هیات با صدور اطلاعیه ای اعلام آمادگی کرد که "به گزارش های آحاد مردم در خصوص عدم اجرای هر یک از اصول قانون اساسی" رسیدگی می کند.

در آن زمان عباسعلی کدخدائی، سخنگوی شورای نگهبان تشکیل این هیات را غیر قانونی اعلام کرد.

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نسبت به اقدام رئیس جمهور در این زمینه واکنش تندی نشان داده و گفته بود که "مسئولان عالی نظام" نیز با فعالیت هیات نظارت بر قانون اساسی مخالفند.

رئیس قوه قضائیه، با اشاره به سابقه بحث تشکیل هیات نظارت بر قانون اساسی در گذشته، یادآوری کرد که روسای جمهور سابق کشور نیز درصدد "توسعه اصل ۱۱۳ قانون اساسی" بوده اند.

در اصل ۱۱۳ قانون اساسی آمده است: "پس از مقام رهبری، رئیس جمهور عالی ترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط می‌شود، بر عهده دارد."

بر مبنای همین اصل بود که "هیات پیگیری و نظارت بر اجرای قانون اساسی"، در سال ۱۳۷۶ و در زمان ریاست جمهوی سید محمد خاتمی تشکیل شد. هرچند بعد از تاسیس هیات، در عمل دستگاه های حکومتی زیر نظر آیت الله خامنه ای و به ویژه قوه قضائیه و شورای نگهبان، آن را به رسمیت نشناختند.

با روی کار آمدن محمود احمدی نژاد، فعالیت هیات نظارت رسما متوقف شد و سخنگوی دولت جدید، در سال ۱۳۸۴ اعلام کرد که دولت آقای احمدی نژاد برای اجرای قانون اساسی نیازی به این هیات ندارد.

با این حال، آقای احمدی نژاد ضمن تجدید نظر در تصمیم خود، حدود یک ماه پیش گفت: "زمانی برداشت بنده این بود که نیازی به وجود این هیات نیست، اما امروز به این نتیجه رسیده‌ام که وجود چنین هیاتی بسیار بسیار مورد نیاز و لازم است."

به عقیده برخی ناظران، اختلافات میان رئیس دولت نهم و رهبر ایران در یک سال اخیر، احتمالا بر تصمیم محمود احمدی نژاد به احیای هیات نظارت بر قانون اساسی تاثیر داشته است.



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

دست کم ۹ نفر در گلندزیک کشته شدند

حدود ۱۰۰ نفر در سیلی که در نتیجه بارش بارانهای سیل آسا در کراسنودار در جنوب روسیه به راه افتاد کشته شدند.

بنا بر گزارش ها سیل ساکنان منطقه کراسنودار را غافلگیر کرد.

تصاویر تلویزیونی مردم را نشان می دهد که به پشت بام ها فرار کرده اند.

راههای ارتباطی بندر نووراسیسک به کراسنودار دچار آبگرفتگی شده اند و رفت و آمد مختل شده است. این سیل بارگیری نفت خام در بندر نووراسیسک در دریای سیاه را هم دچار اختلال کرد. مقامات رسمی می گویند گروههای امداد را از مسکو با هواپیما و هلی کوپتر به این منطقه فرستاده اند.

دست کم ۶۷ نفر در شهر کریمسک (واقع در کراسنودار) کشته شدند. یک پسر ۱۰ ساله هم در میان این کشته شدگان وجود دارد.

بنا بر آنچه مقامات محلی در یک اطلاعیه آورده اند حدود ۱۳ هزار نفر در این سیل آسیب دیده اند.

ولادیمیر پوچکف، وزیر امور اضطراری روسیه عازم منطقه سیل زده شده است. حدود ۱۰۰۰ امدادرسان مشغول نجات صدمه دیدگان و یافتن اجساد هستند.

الکساندر تکاچف، فرماندار محلی، در حین پرواز بر فراز منطقه سیل زده در صفحه توییتر خود، این حادثه را "باور نکردنی" توصیف کرد.

خبرگزاری ریا به نقل از آقای تکاچف نوشته که این سیل در ۷۰ سال اخیر بدترین حادثه زیست محیطی در این منطقه محسوب می شود.

ایگور ژلیابین، سخنگوی پلیس محلی به آسوشیتدپرس گفت "سیل به قدری شدید بود که حتی چراغ های راهنمایی و رانندگی را از کار انداخت." به گفته او دست اندرکاران مشغول تخلیه منطقه سیل زده از ساکنان هستند.

آنا کوالوسکایا که اقوامش در کریمسک زندگی می کنند در توییتر نوشته که سیل در ساعات نیمه شب طوری وارد خانه مردم شده که آنها فرصت جمع آوری وسایل خود را نیز نداشتند.

به نوشته این کاربر توییتر، آب طبقه اول خانه والدینش را گرفته و اندکی بعد هم تماس تلفنی او با آنها قطع شده است.



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی بامداد یكشنبه به وقت محلی در كنفرانس جهانی اهدا كنندگان كمك به افغانستان در توكیو گفت: ‌قصور در سرمایه گذاری در زمینه های عدالت،

حقوق بشر، ‌ایجاد اشتغال و توسعه اجتماعی می تواند منجر به خنثی شدن سرمایه ها و فداكاری های هزینه شده طی 10 سال گذشته در افغانستان شود.

كنفرانس بین المللی كمك به افغانستان بامداد یكشنبه در توكیو پایتخت ژاپن با شركت نمایندگان كشورهای كمك كننده آغاز شد.

در این كنفرانس بین المللی یك روزه، حدود 70 كشور و سازمان بین المللی شركت دارند.

هدف از برگزاری كنفرانس توكیو، كمك به افغانستان برای ایستادن بر روی پای خود در پی خروج نیروهای تحت امر سازمان پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) از این كشور پس از سال 2014 میلادی است.

1682**1368**



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک , سیاتل , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش رویترز از بنغازی ،‌ این فرد معترض هنگامیكه قصد داشت یك صندوق رای گیری را از یكی از شعبه های اخذ رای برباید ،‌ كشته شد.

كشته شدن این فرد ،‌ اولین مورد در نوع خود در اولین روز اولین رای گیری آزاد ملی پس از 60 سال درلیبی است.

شهر اجدابیا كانون اعتراض علیه انتخابات در شرق لیبی است كه این انتخابات را ریاكاری و ساختگی عنوان كرده و خواهان خودمختاری بیشتر در این منطقه هستند.

عمر الخضراوی معاون وزی كشور لیبی در یك كنفرانس خبری در طرابلس – پایتخت لیبی – گفت :‌ سه مرد سوار بریك د ستگاه خودرو تلاش می كرد ند در شعبه های اخذ رای روند رای گیری و انتخابات را مورد تهدید قراردهند.

وی افزود :‌ ماموران گارد امنیتی محلی با تعقیب این خودرو و تیراندازی به طرف آن ،‌یكی از سرنشینان آنرا كشته و دو سرنشین دیگر را زخمی كردند.

پیشتر نیز یك مقام محلی انتخابات گفت :‌ افراد یاد شده تلاش كردند وارد شعبه اخذ رای شده و صندوق آرا را بدزند.

1682



:: برچسب‌ها: تابستان , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'بهمن دری اخوی' روز شنبه در آیین افتتاحیه پنجمین نمایشگاه كتاب كردستان در سنندج افزود: یكی از راهكارهای شاخص نشان دادن اعتلای فرهنگ دینی و اسلامی، برپایی نمایشگاه های كتاب است, چرا كه در دل خود زایش دارد و اهل قلم و ناشران و علاقمندان را با هدفی منسجم و مشخص گرد هم می آورد.

وی با بیان اینكه فرهنگ های مختلف از تمدن و فرهنگ والای ایران اسلامی تاثیر پذیرفته اند, اظهار داشت: فرهنگ ایرانی و اسلامی به حدی در جهان نفوذ پیدا كرده است كه بسیاری از نویسندگان و ادبای مشهور این تاثیرات را در آثار خود آورده اند.

وی با اشاره به اینكه اشاعه فرهنگ در كردستان جلوه دیگری دارد و رهبر معظم انقلاب در سفر به این استان آن را استانی فرهنگی و مهد فرزانگان قلمداد كردند, گفت: در این استان فرهنگی، نویسندگان و ادبای بسیاری پرورش یافتند كه برای تعالی و عزت كشور خدمات شایسته ای را انجام داده اند.

دری اخوی در ادامه با بیان اینكه این نمایشگاه نخستین نمایشگاه استانی كتاب در سال جاری است, افزود: در سال جاری نمایشگاه كتاب در تمامی استان های كشور برگزار می شود كه امید می رود این مهم گامی موثر در راستای نشر فرهنگ كتاب و كتابخوانی در سطح كشور باشد.

وی تصریح كرد: همچنین با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری 100 عنوان كتاب ارزشمند در سطح كشور به چاپ های بالاتر از 50 و 100 می رسد كه این مهم نشان از تاثیرگذاری كتاب های منتشر شده دارد.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ناشران خواست كه در نشر كتاب های خود بیشتر به نیارهای روز جامعه و فرهنگ دینی و اسلامی و فرهنگ ناب محمدی (ص) توجه داشته باشند, چرا كه در این صورت كتاب های منتشر شده به چاپ های بعدی نیز خواهد رسید.

وی خاطر نشان كرد: امید می رود این نمایشگاه ها در بالا بردن سطح دینی و همچنین در دسترس قرار دادن تازه های كتاب برای اقشار مختلف مردم جامعه موثر باشد.

نمایشگاه كتاب استانی كردستان روز شنبه در سنندج گشایش یافت.

ك/2/7348/533/320



:: برچسب‌ها: واشنگتن , ابرها , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

اصرار كشورهای غربی و عربی و سایر متحدین منطقه ای آنها بر اعمال فشار بر دولت سوریه بدون توجه به اقدامات اصلاحی این كشور و جامعه آن، نشان دهنده این واقعیت است كه كشورهای غربی تنها به دنبال ساقط كردن نظام كنونی و وارد كردن این كشور به پروژه تجزیه هستند. برگزاری پیاپی اجلاس های موسوم به 'دوستان سوریه' درحالیكه كشورهای تاثیرگذار و اصلی در آنها غایب هستند معنایی جز غلبه خواست كشورهای غربی بر منطق عام مصالح مردم سوریه ودیگر ملت های منطقه ندارد.

به گزارش روزنامه المستقبل لبنان، نشست پاریس سومین حلقه از زنجیره كنفرانس های 'دوستان سوریه' بود و در آن باز هم بر لزوم كناره گیری بشار اسد از قدرت و قرار گرفتن این كشور تحت بند هفتم منشور ملل متحد(قایل به مداخله نظامی) تاكید شد ولی بیانیه پایانی به نظرات روسیه كه شركت در این اجلاس را تحریم كرده نزدیك تر بود.

نشست موسوم به 'دوستان سوریه' در شرایطی برگزار شد كه شمار زیادی از وزیران امور خارجه كشورهای عرب منطقه، تركیه و نمایندگان مخالفان سوری شركت كننده در نشست در سخنان خود تلاش كردند اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد و مجامع بین المللی را برای اتخاذ تصمیمات تاثیرگذار علیه دولت سوریه تهییج كنند.

**سایه های بدبینی بر نشست پاریس

------------------------------------------

المستقبل در گزارش خود می نویسد: اما در كنار عدم حضور چین و روسیه در این نشست حضور نیافتن كوفی عنان نماینده مشترك اتحادیه عرب و سازمان ملل در این كنفرانس سایه های بدبینی را بر این كنفرانس حكمفرما كرد و نگرانی كشورهای شورای همكاری را برانگیخت به گونه ای كه آنها درك كردند مشاركت نكردن كوفی عنان در این نشست به معنای ایستادن در صف چین و روسیه است. كشورهایی كه دعوت فرانسه را برای حضور نپذیرفتند و فضای خشك این كنفرانس را چیزی جز خبر جدا شدن یكی از نزدیكان اسد از او مرطوب نكرد. اشاره این روزنامه لبنانی به غیبت كوفی عنان در اجلاس مذكور بی دلیل نبود.

كوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل و فصل بحران سوریه روز جمعه در مصاحبه با روزنامه انگلیسی گاردین تاكید كرده بود كه 'اتهام های در حال تبادل بین روسیه و قدرت های غربی درباره سوریه باید متوقف شود، زیرا سوریه در این میان تنها بازنده این رقابت تخریب كننده خواهد بود.'

عنان در این مصاحبه باز هم درباره جنگ داخلی در سوریه سخن گفت و هشدار داد 'اگر این رقابت تخریب كننده بین غرب، كشورهای عربی و روسیه در سوریه تمام نشود، آتش بس و متعاقب آن روند انتقال سیاسی فعال نشود، علاوه بر جنگ داخلی، نزاع موجود می تواند به كشوهای همسایه سوریه نیز سرایت كند.'

**اعتراف كلینتون

-------------------

بیانیه پایانی نشست استانبول موسوم به كنفرانس 'دوستان سوریه' هم چیز جدیدی نداشت.

وزیران امور خارجه و نمایندگان ارشد كشورهای شركت كننده در نشست موسوم به 'دوستان سوریه' در پاریس پس از ساعت ها گفت و گو، با صدور بیانیه ای بر ضرورت افزایش سطح كمك های مادی و معنوی به مخالفان دولت سوریه تاكید كردند بدون اینكه سخنی از فعالیت های تروریستی خونبار در این كشور سخنی به میان آید.

وزیران امور خارجه و نمایندگان ارشد حدود 100 كشور جهان در پایان نشست یك روزه خود در فرانسه همچنین در زمینه تقویت امكانات ارتباطی مخالفان سوری تاكید كردند. قرار است نشست های آتی كشورهای موسوم به 'دوستان سوریه' در كشورهای مغرب و ایتالیا برگزار شود.

نشست های كشورهای موسوم به 'دوستان سوریه' پیش از این در تونس و استانبول بدون حصول نتیجه ملموسی برگزار شده بود.

مخالفان دولت سوریه همچنین نتوانستند در نشست اخیر خود در قاهره پایتخت مصر به وحدت نظر و یكپارچگی لازم دست پیدا كنند.

تاكید طرف های غربی و هم پیمانان آنها بر لزوم مداخله نظامی و كمك تسلیحاتی به مخالفان در حالی است كه به گزارش روزنامه الدیار لبنان، هیلاری كلینتون در كنفرانس موسوم به دوستان سوریه اعتراف كرده است كه معارضان سوری خودشان خواهان دخالت نظامی نیستند!

كلینتون تصریح كرد: مجموعه دوستان سوریه ابزاری برای اعمال فشار است... معارضان سوری می گویند كه دخالت خارجی را نمی خواهند و ما به این نظر آنها احترام گذاشتیم!

این در حالی است كه برخی تحلیلگران معتقدند اظهارات هیلاری كلینتون مبنی بر 'احترام به نظر مخالفان برای عدم مداخله نظامی' بیشتر ناشی از ناكامی آمریكا و هم پیمانان غربی-عربی در پیاده كردن سناریوی دخالت نظامی شبیه لیبی در سوریه پس از مقاومت حامیان نظام سوریه بود. هرچند لحن این مقام آمریكایی در مقابل روسیه و چین به عنوان دو حامی بزرگ نظام سوریه از همیشه تند تر بود. این در حالی است كه فرستاده ویژه سازمان ملل به همه طرف ها هشدار داد كه سوریه را قربانی رقابت های خود نكنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، كلینتون تاكید كرد: روسیه و چین فكر می كنند كه این راهبرد در برابر سوریه هیچ تبعاتی برای آنها نخواهد داشت. تنها راه تغییر شرایط آن است كه تمامی نمایندگان كشورهای حاضر در نشست پاریس، آشكارا نشان دهند، مسكو و پكن باید بهای كارشكنی و ایجاد مانع بر سر این راه را بپردازند و دیگر اینگونه رفتارها قابل تحمل نیست.

روسیه و چین بارها اعلام كرده اند كه باید روند حمایت غربی و عربی از مخالفان مسلح سوری قطع تا زمینه حل بحران سوریه با مذاكره فراهم شود و از تصمیم گیری خارجی برای سرنوشت حكومت این كشور نیز پرهیز گردد.

وزیر خارجه آمریكا در هشدار خود به روسیه و چین افزود: شورای امنیت باید قطعنامه ای در باره سوریه تصویب كند كه در آن تبعات فوری و واقعی برای كشورهای متمرد در نظر گرفته شود.

**روسیه: دیدگاه های غرب هنوز جنگ سردی است

---------------------------------------------------------

تهدید شدید وزیر خارجه آمریكا علیه مسكو و پكن به علت ادامه مخالفت با مواضع اردوگاه ضدسوری، با پاسخ تند روسیه مواجه شد و این كشور اعلام كرد: متاسفانه نمی توانیم غرب را تحت فشار قرار دهیم تا دریابند هنوز دیدگاه مربوط به دوران جنگ سرد را حفظ كرده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، 'سرگئی ریابكوف' معاون وزیر خارجه روسیه، با صدور بیانیه ای در باره سخنان روز جمعه هیلاری كلینتون در پاریس، اعلام كرد: از نگاه مسكو، مساله حمایت از شخصیت ها یا رهبران خاصی در سوریه مطرح نیست بلكه مهم بنیان گذاشتن روند كنترل بحران بر پایه رویه های معمول سیاسی است.

این مقام روسی، غرب را گرفتار در یك چارچوب ذهنی مربوط به جنگ سرد خواند و گفت: متاسفانه نمی توانیم شركایمان، از جمله غرب را تحت فشار قرار دهیم تا چند مساله اساسی را دریابند.

ریابكوف اعلام كرد: غرب هنوز با نظریه هایی مانند 'مال ما - مال آن ها' و 'چه كسی، نماینده چه كسی است' درگیر است. به عقیده ما، اینگونه واژگان و اصطلاحات مربوط به گذشته است، اما با این حال سیاستمداران غربی هنوز از آن ها استفاده می كنند كه نشان می دهد به لحاظ فكری از زمان معاصر عقب مانده اند.

این تهدیدهای غرب در حالی اعمال می شود كه سازمان ملل نیز به این درك رسیده كه راه حل بحران سوریه صرفا سیاسی است.

به گزارش بی بی سی، بان كی مون در نامه ای كه به شورای امنیت سازمان ملل نوشته گفته است كه ماموریت این سازمان باید به جای نظارت بر آتش بس بر برقراری گفتگو بین دو طرف درگیری ها در سوریه متمركز شود.

قرار است چهارشنبه آینده شورای امنیت سازمان ملل متحد بعد از گفتگو درباره ماموریت سازمان ملل، درخصوص تمدید یا توقف ماموریت ناظران در سوریه رای گیری كند.

پژوهش**9241**9123



:: برچسب‌ها: نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()