نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا از روابط عمومی توزیع نیروی برق تهران بزرگ'حسین تقی خانی' اظهار داشت:در این مانور كه جمعه نوزدهم خرداد از جانب منطقه برق دانشگاه واقع در معاونت اجرایی شمال غرب تهران و با مشاركت مناطق برق هفتم تیر ، فارابی و تهرانپارس به عنوان مناطق معین برگزار خواهد شد، بیش از90 تن از نیرو های عملیاتی شركت در یك اقدام ضربتی به احداث كابل خودنگهدار ،اصلاح و بهینه سازی انشعابات مشتركان ،اصلاح نقاط ناایمن، سرویس كامل پست های تغذیه كننده و همچنین اصلاح و شستشوی چراغ های روشنایی معابر اقدام خواهند كرد.

براساس این گزارش در این عملیات براساس سناریوی از پیش تعیین شده به اطفای حریق و نجات فرد حادثه دیده درتاسیسات برق و همچنین تعمیر و بهینه سازی پست های توزیع منطقه برق دانشگاه اقدام خواهد شد.

با استقرار مركز فرماندهی در محل مذكور؛محدوده فلكه دوم صادقیه ،بلوار گلاب ،خیابان چوب تراش ،بزرگراه شیخ فضل اله نوری و محمدعلی جناح نیز تحت پوشش این مانور قرارمی گیرند.

در این مانور سازمان های آتش نشانی ، اورژانس تهران ،پلیس راهور، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه دو نیز مشاركت خواهند داشت.

اقتصام**3917**1544



:: برچسب‌ها: سفید , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، داوداوغلو طی سخنانی در نشست مبارزه جهانی علیه تروریسم در استانبول با اشاره به اینكه روش های خشونت بار تروریستی تغییر می كند، گفت: تروریسم همه جهان را تهدید و به فعالیت های توسعه اقتصادی كشورها ضربه وارد می كند.

وزیر امور خارجه تركیه، هدف فعالیت های تروریستی در برخی مناطق جهان را ممانعت از رشد و توسعه اقتصادی كشورها دانست و گفت: تروریسم عمدتا كشورهایی را كه در حال گذر اقتصادی هستند و كشورهایی را كه در مبارزه با تروریسم امكانات محدودی دارند ، انتخاب می كند و سومالی و لیبی نمونه هایی برای این موضوع هستند.

وی گفت: تروریست ها بطور متمادی در صدد یافتن كاستی ها در سیستم های دفاعی كشورها و استفاده از آنها در عملیات خرابكارانه هستند.

داود اوغلو با اشاره به اینكه تروریست ها با حضور در جوامع باز از امكانات این جوامع در راستای مطامع خود بهره می گیرند ، گفت: تنها مبارزه نظامی با تروریسم كافی نیست،

بلكه در مبارزه با تروریسم باید تعادلی بین مبارزه نظامی و حقوق اساسی انسانی و آزادی های دمكراتیك ایجاد شود.

وی حق حیات و امنیت را دو حق اساسی و مقدس برای همه آحاد بشر خواند و گفت: تروریسم این دو حق اساسی را نقض می كند و در صورتی كه در مبارزه با تروریسم در بعد بین المللی حركت شود، امكان موفقیت حاصل خواهد شد.

خاورم**2012** 230**1368**



:: برچسب‌ها: کانادا , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 362
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
احمدی نژاد و پوتین

آقای احمدی نژاد به پوتین گفته است ایران علاقمند است روابط و همکاری های خود را با روسیه گسترش دهد.

در حالی که سران سازمان همکاری شانگهای نسبت به احتمال توسل به زور علیه ایران هشدار داده اند، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفته است که تهران و مسکو در یک جبهه قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا، آقای احمدی نژاد گفته است که "بدخواهانی هستند که با پیشرفت و گسترش روابط و همکاری های ایران و روسیه مخالفند و امروز که جهت گیری آنان به سمت شرق گسترش یافته، همکاری های دو کشور می تواند ضامن استقرار صلح و امنیت برای ملت های خود و دیگر ملت های منطقه باشد."

به عقیده آقای احمدی نژاد شرایط منطقه ای و بین المللی، اقتضا می کند که روسیه و ایران "همکاری و روابط گسترده تری" با هم داشته باشند.

روابط ایران و روسیه در سالهای اخیر رو به گسترش بوده و آقای احمدی نژاد تاکید کرده که ایران "آماده گسترش همه جانبه روابط و مراودات تجاری و سرمایه گذاری مشترک" است.

از جمله اختلافات دو کشور بر سر مسائل حقوقی دریای خزر است که دو طرف ابراز آمادگی کرده اند که اختلافات بر طرف شود. آقای احمدی نژاد گفته که اگر ایران و روسیه در باره مسائل خزر با هم تفاهم کنند زمینه مناسبی برای دعوت از سایر کشورها برای رسیدن به تفاهم است.

آقای پوتین نیز گفته که روسیه علاقمند و مصمم به حل و فصل مسائل دریای خزر است و "باید برای تدوین سند جدیدی جهت اجماع بر حل و فصل مسائل دریای خزر آماده شویم."

ایران عضو ناظر سازمان همکاریهای شانگهای است و محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران، برای شرکت در اجلاس این سازمان در چین به سر می برد.

او در یک سخنرانی در چین گفت که غرب مخالف پیشرفت کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای است در حالی که کشورهای آسیایی مانند چین، ژاپن، هند، ایران، روسیه و قزاقستان و سایر اعضای این سازمان در مسیر ترقی هستند، "برنامه گسترده کشورهای عضو ناتو برای گسترش به شرق و جلوگیری از این رشد و احیای روابط استعماری گذشته کاملا آشکار شده است."

آقای احمدی نژاد همچون سالهای گذشته در سخنرانی خود پیشنهادهایی را هم برای بهبود اوضاع کشورهای منطقه و جهان مطرح کرد که از جمله می توان به تاسیس نهادهای مالی و پولی متفاوت، کنار گذاشتن ارزهای معتبر جهان از مراودات بازرگانی و تقویت همکاری بین کشورهای منطقه اشاره کرد.

سازمان همکاری شانگهای متشکل از کشورهای چین، روسیه، ازبکستان، تاجیکستان، قیرقیزستان و قزاقستان با هدف همکاری امنیتی مشترک از جمله مقابله با اسلامگرایی افراطی در منطقه شکل گرفته و اگرچه دولت ایران تلاش هایی را برای پذیرش در این سازمان به عمل آورده، اما تا کنون تنها به عنوان ناظر به جلسات آن دعوت شده است.

احمدی نژاد و پوتین

هبران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای گفته اند که تلاش برای توسل به زور علیه ایران "نتایجی غیر قابل پیش‌بینی و جدی" به همراه خواهد داشت.

خبرگزاری رسمی چین، شین هوا از پکن گزارش داده است که سران سازمان همکاریهای شانگهای گفته اند که هر گونه تلاشی برای حل و فصل "مسئله ایران" با توسل به زور غیر قابل قبول است.

رهبران کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای که در پکن، پایتخت چین، جمع شده اند گفتند که تلاش برای توسل به زور علیه ایران "نتایجی غیر قابل پیش‌بینی و جدی" به همراه خواهد داشت که می تواند ثبات و امنیت در منطقه را با تهدید مواجه کند.

قدرت های شرق در شانگهای

سابقه پایه گذاری سازمان همکاری شانگهای به اجلاس سران کشورهای روسیه، چین، تاجیکستان، قزاقستان و قیرقیزستان باز می گردد که در سال 1996 در شهر شانگهای چین برگزار شد و با امضای معاهده ای برای "تعمیق اعتماد نظامی در مرزهای منطقه" نهادی موسوم به "گروه پنج" را تاسیس کرد.

در سال 2001، با پیوستن ازبکستان، گروه پنج نام خود را به سازمان همکاری شانگهای تغییر داد و در سال 2005، ایران همراه با هند و پاکستان به عنوان اعضای ناظر این سازمان پذیرفته شدند.

سازمان همکاری شانگهای تقویت امنیت منطقه ای، مقابله با تجزیه طلبی قومی و جلوگیری از افراطگرایی مذهبی را از جمله اهداف اصلی خود اعلام کرده اما بیانیه ها و اقدامات این سازمان در چند سال پس از تاسیس نشان می دهد که یکی از هدف های اصلی، تلاش برای ممانعت از نفوذ غرب، به خصوص ایالات متحده، در منطقه بوده است.

در سال های زمامداری جورج بوش، رئیس جمهوری سایق آمریکا، چین و به خصوص روسیه نقش محوری را در هدایت سازمان به سوی کاهش نفوذ ایالات متحده ایفا کرده اند.

ظاهرا همین گرایش ضد آمریکایی سازمان همکاری شانگهای باعث شد تا دولت آقای احمدی نژاد، که با افزایش فشار غرب بر سر برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی مواجه بود، اهمیت ویژه ای را برای این سازمان قائل شود.



:: برچسب‌ها: غروب , انگلستان , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل كشور روز گذشته در اولین نشست مسئولین استانهای كشور با بیان اینكه امروزه در ماهیت و كیفیت جنگ تغییرات اساسی روی داده است گفت: از سال 1992 شاهد سایر مولفه های قدرت در جنگ و تهدیدات شده ایم كه شكل تهدیدات را كاملا تغییر داده است ؛ به طوری كه هر ده سال مدل جدیدی را شاهد هستیم. سال 2003 شاهد تكنولوژی جدیدی در جنگ و تهدیداتی مانند جنگ نرم ، بیولوژیك، اقتصادی و سایبری بودیم .

وی گفت : آمریكا در بیانیه ای چهار مولفه كم كردن زرادخانه های هسته ای ، كوچك كردن و تخصصی كردن ارتشها ، توسعه جنگ سایبری و تسلیحات مربوط به آن و توسعه جنگ بی قاعده را در نظر گرفته بود.

جلالی ادامه داد: در گذشته آمریكایی ها به طور همزمان به مردم و حكومتها - مانند جنگ با ژاپن ، كره و ویتنام - حمله می كردند كه در این نوع جنگها مردم و حكومت با هم یكپارچه می شدند و تشكیل ارتشی واحد را می دادند و در نتیجه خسارت و تلفات سنگین ، زمان طولانی و نتیجه جنگ مشخص نبود و از این رو نتیجه گرفتند كه مردم را از حكومت جدا كنند تا علاوه بر كم كردن زمان جنگ وتلفات ناچیز پیروزی خود را تضمین نمایند.

وی در این زمینه افزود: این نوع جنگ را جنگ بی قاعده نامیدند كه مفهوم آن جنگ مردم محور است و چنانچه كشور نتواند ارتباط بین مردم و حكومت را حفظ كند شكست خواهد خورد.

وی با اشاره به سه نظریه در باره جنگ مردم محور گفت : یك نظریه نظامی و یا سخت است كه حذف زیر ساختها و ناتوانی حكومت در اداره مردم هدف آن است ؛ در مدل نیمه سخت ، محور جنگ اقتصادی ، امنیتی فشار بر مردم و رو در رو قرار دادن مردم و حكومت مد نظر است و محور سوم جنگ نرم است كه براندازی از درون و فشار از بیرون را دنبال می كند كه در سند چشم انداز با عنوان پیوستگی مردم و حكومت بدان اشاره شده است . در مدل جدید آمریكایی ها می گویند كه كه باید هوشمندانه و نه با مدل سخت جنگید.

رییس سازمان پدافند غیر عامل كشور ادامه داد: ما در سطوح بالا و در سطح وزارتخانه ها به دنبال حفظ زیر ساختها هستیم ،اما در استانها رویرد مردم هستند.یعنی تمركز بر اداره مردم در شرایط بحران وصیانت و حفاظت از وظایف مردم است كه در این شرایط تداوم خدمات دهی به مردم باید در همه شرایط وجود داشته باشد.

جلالی در زمینه نقش استانداران در بحران گفت: استانداران به عنوان فرماندهان جنگ در استانها منصوب شده اند و همه نیروهای نظامی و مدیریتی تحت نظر آنها فعالیت می كنند تا وابستگی به مركز را به حداقل برسانند.

وی گفت : برآورد تهدیدات، شناخت آسیبها، طبقه بندی مراكز موجودذ، نیازمندیهای ضروری ، اداره مردم در شرایط بحران ، استفاده از ظرفیت بسیج ، تامین ارتباطات ضروری برای استانها و ارتقای آستانه مقاومت مردم در استان در برابر تهدید از مهمترین برنامه های ما در استانهاست.

رییس سازمان پدافند غیرعامل در پایان اظهار داشت: پدافند غیرعامل در استانها متمركز بر حفظ اداره مردم و تسهیل مدیریت بحران است و با این دیدگاه است كه می توانیم فشار را كاهش دهیم و بحران را مدیریت كنیم .

سیام**1544 **1544



:: برچسب‌ها: آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack


:: برچسب‌ها: اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

'مصطفی قانعی' روز پنجشنبه در حاشیه نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهركرد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبارات اختصاص یافته به بخش پژوهش های علمی دانشگاه های علوم پزشكی كشور امسال در مقایسه با سال گذشته 10 تا 15 درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: این اعتبار برای اجرای حدود 17هزار طرح پژوهشی در بخش تحقیقات سلامت اختصاص می یابد و سال جاری نیز اولویت های پژوهشی در استان ها از طریق مراكز تحقیقاتی و دانشگاه ها تبیین می شود.

قانعی گفت: 70 درصد پروژه های تحقیقاتی در حوزه سلامت در راستای اولویت های پژوهشی تبیین شده اجرا می شود.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با تاكید بر پایه ای بودن برخی پژوهش ها در حوزه سلامت از قبیل بیماری سرطان و بیماری های صعب العلاج، افزود: 30 تا 40 درصد پژوهش های این حوزه كاربردی است.

معاون تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی كشور به منظور دیدار از مركز پژوهش های كاربردی بخش سلامت دانشگاه علوم پزشكی شهركرد به چهارمحال و بختیاری سفر كرده است.

11/547/



:: برچسب‌ها: موسیقی , چشم انداز , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، در این اسناد روسای هیات های نمایندگی شش كشور عضو و چهار كشور ناظر بر صلح پایدار و شكوفایی منطقه تاكید كردند.

در اجلاس دوازدهم ، سران تصمیم گرفتند كه افغانستان به عنوان ناظر و تركیه به عنوان شریك گفت و گوها با سازمان همكاری شانگهای همراه شوند.

در یك بیانیه امضا شده اهداف درازمدت سازمان همكاری شانگهای با تاكید بر دیدگاه های مشترك كشورهای عضو درباره مسایل مهم بین المللی و منطقه ای مورد تاكید قرار گرفت.

این نخستین سند سیاسی سازمان همكاری شانگهای با موضوع هماهنگ ساختن منطقه است.

سازمان همكاری شانگهای در سال 2001 شكل گرفت.

رییس جمهوری اسلامی ایران در راس هیاتی عالی رتبه در اجلاس دوازدهم سازمان همكاری شانگهای شركت و در حاشیه آن با اكثر سران از جمله ' ولادیمیر پوتین ' دیدارهای دو جانبه داشت.

آساق ** 275 ** 1569



:: برچسب‌ها: برف ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

به گزارش ایرنا، به همین منظور روز گذشته كنفرانسی برای بررسی همكاری های مشترك شركت های آذربایجانی و اتریشی در وین برگزار شد.

گفتنی است پس از سفر هاینس فیشر رییس جمهور اتریش به آذربایجان در مهرماه سال گذشته، روابط اقتصادی دو كشور وارد فاز جدیدی شده است.

فیشر در آن سفر تاكید كرد كه آذربایجان در صدور گاز به اتریش نقش مهمی را ایفا می كند.

در كنفرانسی كه روز گذشته در وین برگزار شد نمایندگان شركت های آذربایجانی تاكید كردند كه باكو قصد دارد تمركز و وابستگی اش را به صنعت نفت كاهش دهد.

در این كنفرانس همچنین اعلام شد كه شركت های آذربایجانی در زمینه های ساختمانی، الكتریكی، انرژی و بانكی كارهای دقیق و هماهنگی را در اتریش آغاز كرده اند.

اروپام 1344**1597



:: برچسب‌ها: تایلند , شهری , کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack
امیر غفور

ایران با 3 پیروزی و یک شکست در رده سوم رقابت‌های انتخابی المپیک لندن قرار دارد

ایران در چهارمین دیدار انتخابی والبیال المپیک ۲۰۱۲ لندن پورتوریکو را شکست داد.

ایران این بازی را که روز چهارشنبه ۶ ژوئن (۱۷ خرداد) در توکیو برگزار شد ۳ بر یک و با نتایج ۲۶-۲۴ ، ۲۵-۱۶، ۲۲-۲۵ و ۲۵- ۲۰ برد و مجموع امتیازات خود را به ۸ رساند.

پورتوریکو پیش از این بازی هر سه دیدار قبلی خود را به چین، استرالیا و ونزوئلا باخته بود.

ایران بعد از اینکه کره‌جنوبی و چین را در دو دیدار نخست خود شکست داد، در مقابل استرالیا بطور غیرمنتظره شکست خورد و در موقعیت نسبتا شکننده‌ای برای دریافت مستقیم سهمیه المپیک قرار گرفت.

در دیگر بازی حساس چهارشنبه صربستان صدرنشین رقابت‌ها استرالیا را ۳ بر صفر شکست داد.

با توجه به شکست ایران مقابل استرالیا، راهیابی ایران به المپیک وابستگی کامل به نتایج بازی‌های استرالیا دارد. اگر استرالیا بتواند سه بازی باقیمانده خود مقابل چین، کره‌جنوبی و ژاپن را ببرد سهمیه المپیک را کسب خواهد کرد.

در جدول رده‌بندی صربستان با ۱۲ امتیاز اول است و استرالیا با ۹ امتیاز و ایران با ۸ امتیاز در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

ایران دیدار بعدی خود را فردا ۷ ژوئن مقابل ونزوئلا برگزار خواهد کرد.

مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲ لندن با حضور هشت تیم ایران، چین، ژاپن، کره‌جنوبی، استرالیا، پورتوریکو، ونزوئلا و صربستان در سالن متروپولیتن توکیو در جریان است، و ایران به عنوان قهرمان آسیا امیدوار است برای نخستین بار سهمیه حضور در المپیک را کسب کند.

تیم نخست این رقابت‌ها بصورت مستقیم سهمیه جهانی المپیک را کسب می‌کند. علاوه بر این یک سهمیه آسیایی نیز در نظر گرفته شده که به بهترین تیم آسیایی این تورنمنت تعلق خواهد گرفت.



:: برچسب‌ها: بریتانیا , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : amatrack

ری بردبری: برای ویران کردن فرهنگ، لازم نیست کتاب ها را بسوزانید. فقط کاری کنید که مردم آنها را نخوانند

ری بردبری، نویسنده داستان های علمی تخیلی، فانتزی و وحشت، در ۹۱ سالگی در لس آنجلس درگذشت.

دختر او الکساندرا خبر مرگ پدرش در شامگاه سه شنبه در کالیفرنیای جنوبی را تایید کرد.

بردبری در طول سال های فعالیت هنری اش که از دهه ۱۹۴۰ آغاز شد، صدها رمان، داستان کوتاه، نمایشنامه، فیلمنامه سینمایی و تلویزیونی نوشت.

فارنهایت ۴۵۱ مشهور ترین رمان اوست که از زمان انتشارش تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نسخه از آن در دنیا به فروش رفته است.

بردبری در ایلینویز به دنیا آمد و در نوجوانی همراه خانواده اش به لس آنجلس سفر کرد.

او تا سه سال پس از پایان دوران مدرسه، روزگار خود را با روزنامه فروشی گذراند و در اوقات فراغت خود به نویسندگی پرداخت.

از اوایل سال های دهه ۱۹۴۰ داستان های کوتاه او در نشریه ها منتشر شد.

نخستین کتاب او، کارناوال تاریک، در سال ۱۹۴۱ منتشر شد و سه سال بعد، با انتشار مجموعه داستان هایی علمی تخیلی درباره زمین و سفر به مریخ به شهرت رسید.

پیشگویی های بردبری

رمان فارنهایت ۴۵۱ که در سال ۱۹۵۳ منتشر شد، جامعه ای را در آینده به تصویر می کشد که در آن کتاب ها غیرمجازند و سوزانده می شوند. عنوان این رمان، درجه حرارتی است که در آن، کاغذ به صورت خودکار آتش می گیرد.

در طول سال های بعد، بسیاری از پیش بینی های این رمان به تدریج درست از کار درآمد؛ در فارنهایت ۴۵۱ شخصیت های این رمان به سریال های تلویزیونی معتادند و از هدفون های کوچک پیوسته موسیقی و خبر پخش می شود.

این رمان پیشگویانه را در کنار رمان های ۱۹۸۴ جورج اورول و دنیای شگفت انگیز نو آلدوس هاکسلی می دانند؛ آی پاد، تلویزیون های تعامل کننده با بیننده، دوربین های مدار بسته و گزارش های پرهیجان زنده تلویزیونی از جمله تعقیب و گریز پلیس و فراری ها از دیگر پیش بینی های ری بردبری در این رمان بودند که طی سال ها به واقعیت پیوستند.

رمان فارنهایت ۴۵۱ داستان یک جامعه بی کتاب را روایت می کند

نسخه سینمایی این فیلم را فرانسوا تروفو در سال ۱۹۶۶ کارگردانی کرد.

ری بردبری خودش تنها داستان علمی تخیلی واقعی خود را همین رمان می دانست و می گفت که باقی آثارش باید در ژانر فانتزی دسته بندی شوند. او در سال ۲۰۰۲ در گفت و گو با خبرگزاری اسوشیتدپرس گفته بود: "این کتاب بر اساس واقعیت ها بود و بر اساس نفرتم از کسانی که کتاب ها را سوزانده بودند."

مایکل مور، مستندساز آمریکایی، با الهام از عنوان رمان فارنهایت ۴۵۱، نام یکی از ساخته های خود را فارنهایت ۱۱-۹ گذاشت که بعدا با گلایه ری بردبری مواجه شد.

بردبری تعداد زیادی فیلمنامه های متعدد سینمایی و تلویزیونی هم تالیف کرد؛ از جمله فیلمنامه موبی دیک را برای جان هیوستون نوشت.

فیلمنامه سریال های تلویزیونی از جمله شو آلفرد هیچکاک، تعلیق، و منطقه سپیده دم نیز از دیگر نوشته های اوست.

گلایه از تکنولوژی مدرن

ری بردبری از گسترش تکنولوژی مدرن گلایه داشت. او در دسامبر سال گذشته، پس از سال ها مخالفت سرسختانه با کتاب های دیجیتالی، سرانجام رضایت داد که کتاب فارنهایت ۴۵۱ به صورت الکترونیکی منتشر شود.

او در سال ۲۰۱۰ به لس آنجلس تایمز گفته بود: "شرکت های اینترنتی سه بار به سراغم آمدند و خواستند که کتاب های من را روی دستگاه های کتابخوان الکترونیکی بگذارند."

من به یاهو گفتم: "خوب گوش هایتان را باز کنید: بروید به جهنم."

او عشق وافری به کتاب و ادبیات داشت. او گفته بود: "برای ویران کردن فرهنگ، لازم نیست کتاب ها را بسوزانید. فقط کاری کنید که مردم آنها را نخوانند."

بردبری در سال ۲۰۰۰ نشان بنیاد کتاب ملی آمریکا برای خدمات ارزنده به ادبیات آمریکا و در سال ۲۰۰۴ نشان ملی هنر را دریافت کرد. در سال ۲۰۰۷ نیز تقدیر ویژه ای در مراسم جایزه پولیتزر از او به عمل آمد.

فارنهایت ۴۵۱، ماشین کلیمانجارو، میوه های طلایی خورشید، حکایت های مریخ، امپراتور و مرد پرنده و آخرین شب جهان از جمله ترجمه های فارسی آثار اوست.



:: برچسب‌ها: عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1391 | نظرات ()