'رضا عزتیان' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این برنامه ها با هدف ارتقای سلامت مردم و همچنین ارتقای بهداشت محصولات كشاورزی اجرا می شود.
وی خاطرنشان كرد برنامه محیط زیست بهداشت حرفه ای كشاورزان به محیط زیست توجه دارد چراكه اگر بطور مثال فرایندهای كاشت، داشت و برداشت بدون روش های سازگاری با محیط زیست انجام شود موجب فرسایش خاك خواهد شد و منابع تولیدكننده مواد غذایی طبیعی از بین می رود.
رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت، اظهار داشت: بسته قانونی در خصوص نهادینه كردن بهداشت كشاورزی و ارایه خدمات بهداشت به كشاورزان تنظیم شده و در آن تمام جنبه های بهداشتی كشاورزی مانند مسایل ایمنی غذایی و محیط زیست، پیش بینی شده است.
عزتیان یادآور شد آذرماه امسال نیز ، همایش ملی بهداشت كشاورزی را برگزار خواهیم كرد تا توجه جامعه علمی و اجرایی را به بهداشت كشاورزی ، جلب كنیم.
به گفته وی، بهداشت حرفهای در هر شغلی ضروری است و رعایت بهداشت كشاورزی مبتنی بر رعایت استانداردهای بین المللی برای حفظ سلامت انسان ها ، الزامی است.
اجتمام**9185 1568